Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Incredibil - Lovit de o masina CD (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/15336-incredibil-lovit-masina-cd.html)

Mario_Dub 06-04-06 17:11

Re: Incredibil - Lovit de o masina CD

ieo zic sa ne strangem multi in fata la sectia cu pricina sau mai bine la udriste, ambasada chinei facem taraboi mare, totusi civilizat sa nu avem noi de pierdut, apare si presa deci garantat cazul va fi mediatizat, pana la urma rotile tot se vor pune in miscare. multi dintre noi am avut probleme cu politia care incalca procedurile si tot noi iesim vinovati, romania tara tuturor posibilitatilor...de tot caktul

Psycho 06-04-06 17:54

katalin .. felicitari .. si success in ceea ce vrei sa faci .. cred k ... vei avea success ;) ... sincer ... si daca se ajunge la tribunal .. am intrebat p cineva .. politzaiu ala o suge ra ude tot .. o suge cu tot cu shireturi k nu a respectat procedura si daca faci si contra-expertiza cu ce`i acolo cu tot ... te`ai scos ;) ... cat despre ***** k sa zic asa .. nu prea ai ce sa`i faci ptr k beneficiaza de imunitate ...

Bogdan_mb 06-04-06 17:57

are imunitate intradevar, da nu ii mai presus de lege. Si el poate fi trimis in judecata

Mario_Dub 06-04-06 18:29

dar acum puneti-va problema si asha: daca din nefericire venea ******* cu viteza mult mai mare si se lasa cu victime, politistul tot asha ar fi reactionat? sa se musamalizeze ca in cazul lui teo peter?!? tara noastra a devenit o adevarata groapa de gunoi si toti cainii ne dau tarcoale, nu mai zic ca avem sobolani la greu...

Spark 06-04-06 19:49

Quote:

Originally Posted by tru_astra
... romania tara tuturor posibilitatilor...

cam asa ceva ... cu cat ai mai mult chas si esti mai sus ... cu atata ai mai mult posibilitatzi ...

RoSonic 06-04-06 19:59

Va rog sa va controlati totusi limbajul!

[-O-] 06-04-06 22:21

Oricum, daca totusi te-ai hotarat sa nu lasi lucrurile asa, trebuie actionat cat mai repede; timpul trece, urmele se sterg...

Mustang 08-04-06 12:52

he's workin' on it ;)

danielo4u_ti 08-04-06 23:07

ma eram in italia si aceeasi faza a intrat unu cu un CD intr'altu cu un fiat Tipo au stat akolo 2 ore si pana la urma i sa facut dreptate da nu la lasat pe ala sa plece pana nu recunoaste si nici makr carabinierii nu au comentat
knd o sa se ajunga asha si in romania o sa aiba bunicmiu NOS pe carutza

katalin1977 10-04-06 09:51

cred....oricum astazi iese dupa ora 16 raportul celor de la corpul de control din min de interne sunt f curios concluzia la care au ajuns.....cum aflu va anunt!

Spark 11-04-06 13:01

sa ne mai tii la curent ... cum decurge .... ancheta ...

badboy_marius 12-04-06 16:39

ce sa mai....asta e clar. romania=***, justitia si gaborii=***. eu efectiv nu mai stiu ce sa zic. parca politia si justitia in rahatu asta de tara is degeaba sau sunt doar de ochii UE. mah ce nenorocitii...ardei-ar focu sa-i arda!

Mustang 13-04-06 07:19

kataline...au trecut 3 zile ... nicio veste ?

katalin1977 13-04-06 10:14

fara cuvinte....nu stiu sincer ce se petrece acel raport al corpului de control al min de interne este se pare gata de luni...dar pana astazi ...nimeni nu isi asuma raspunderea sa mi si spuna care a fost concluzia si nu pricep de ce?

MANTUS 13-04-06 12:45

da pe ei in tribunal bagas-ar drequ in capul lor de militzieni f****i!!!!Dar orice ai face, tot ei o sa iasa cu fatza curata!!!Dar oricum mult succesc si anunnta-ne si pe noi daca ai rezolvat ceva!!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning