![]() |
Re: My SXY alfa 156
o sa va ia SXY prin invaluire acuma!!!
6 vine SXY BLACK!!!:D |
gata... acum esti camuflat noaptea.. nu vei mai fii asa usor de gasit:)))))
|
Salut,frumoasa masina.Am si eu o intrebare,cum se comporta cu arcurile sport?ai doar arcuri sau si amortizoare sport?Ma bate un gand sa-mi iau si eu niste arcuri sport ( -40 ) si am auzit multe pareri cum ca amortizoarele stock nu prea se impaca bine cu arcuri sport.
|
mai...intradevar, amortizoarele stock nu se prea impaca cu arcurile sport...dar in cazul meu... am amortizoare bune...si nu am avut probleme pana acum...
arcurile pe care le-am montat eu de la KW de -40 sunt mai rigide...scutura destul de tare...in oras poate fii destul de suparatoare chestia asta, mai ales in arad unde avem drumurile praf...dar pe mine nu ma deranjeaza :twisted: in schimb la drum lung...nici nu se compara cum se aseaza pe drum!!!...eu unul as recomanda pe cat posibil un kit complet de suspensie...dar din lipsa de fonduri...:sad:...merg si arcurile!:-P |
asteptam poze !!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite niste mici detalii..sper sa nu fie cu suparare ca am lucrat pe poze!
|
nu este absolut nici o suparare...oricum...nu cred ca o sa ii mai fac jantele negre...dar oricum...ms frumos pt poze;)...chiar imi place cum arata!!!!!
|
nu ai de gand sa pui pozele :D
|
frumoasa masina, da tare neagra mai e ;))
intotdeauna am avut curiozitatea ca daca in toiul notii prinzi 160 (sau o viteza mare tare), si stingi din mers farurile si opresti motoru si o lasi la mearga tare si treci pe langa politie daca e intr-o zona mai rau nu foarte iluminata isi mai da seama ce era? te vede? |
Quote:
|
Frumoasa masina .... app o aranjeaza mult geamurile
|
foarte frumoasa masina!felicitari....
|
8 Attachment(s)
i'm back! :D astazi am reusit si eu sa mai fac ceva poze...dupa cum am mai zis nu am talent de fotograf asa ca...va multumiti cu ce primiti:lol::lol::-P
din pacate pe aici se lucreaza la canalizare si e un chin sa iti tii masina curata...asa ca...scuzati praful:-P dupa 2 ani de stransa amicitie intre masina si JE am reusit si eu sa ii pun un set de folii pe geamuri...rezultatul se vede!:D |
faina masina...sexy si rea
multi km fara incidente |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning