![]() |
Re: Renault 5 TS
Quote:
|
ce gandire...
cu oameni ca tine vom ajunge departe in tara asta... (sau poate dam inapoi) nu ma intereseaza de ce ai intrat tu pe forumul asta dar ai spus numai aberatii din primul moment. in primul rand cu barile alea de gtt pe care le iei la 450 ron si apoi cu multe altele... in fine ... nu are rost... poti sa ma cauti pe unde vrei... vrei sa ma bati... wow.. si ce rezolvi? daca nu te duce capu la mai mult... vii si ma bati... ce sa mai.. daca atata poti... atata faci. bft smekere. ejti tare boss. sa moare familiile mea de nu ii aja. sa moare creieri meu. slbz sa ma unge. te pup bossule. |
A trecut ceva timp...deznodamantul care a fost ?
|
nu sunt inca batut... awaiting confirmation
|
imi dati voie sa rad?...ok, nu mai astept o sa o fac! :))...din ultimele posturi ne putem da seama ca exista doua tipuri de oameni..cei calmi si cu capul pe umeri..si restul.
|
si intre timp adi nu mai are plete...:))
|
mda, foarte penal, mai stiu eu unu care ameninta pe forum pe pm pe messenger, daca te doare in .... de ce zice adi nu il bagi in seama, da daca e cat de cat adevarat te enervezi si ameninti, adica ceea ce faci tu acum, oricum topicu e muci, mai bine il inchide cineva......
|
Sal ....cine imi da si mie o mina de ajutor :( sa intaresc amortizoarele si sa ai las garda pe fata si pe spate
|
daca o vinzi da-mi un pm
|
Masina nu se vinde imi pare rau daca am sa o vind am sa anunt aici
|
dupa ce am citit acest topic, am ramas ceva de genul :weirdface
|
Masina este vopsita circul cu ea functioneaza perfect cum nici nu ma asteptam singul lucru care ma deranjeaza .f............ am coborit gada pe fata si intarita un pik si arata cam naspa de spate ............Cine ma ajuta si pe mn sa o cobor si de spate fac cinste
|
10 Attachment(s)
Poze recente ...
|
acum cine ma ajuta sa o cobor de spate sau macar sa imi spuna cineva cum ca ma descurc si singur
|
as putea sa te ajut eu.. dar nu am de ce sa fac asa ceva :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning