Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault 5 TS (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/153084-renault-5-ts.html)

maniacu_maniacu 02-12-09 19:48

Re: Renault 5 TS

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 2854541)
drept dovada de inteligenta si de smekerism(discutie pe mess):

EU< esti un tzaran basit
EL> da sunt asta este dar te-am rugat ceva insa u ai cam mult tupeu si ai sa dai ochi cu mn
EL> o sa vezi u taranu din mine
tot EL> sa moara baiatu meu de nu mare batai ce iti ei
EU< deja imi tremura chilotii pe mine
EL> bn jegosule mai vedem noi cand o sa ne intalnim

Ba esti terminat rau dute si spalate jegosule ce esti u crezi ca ma jeneaza sau crezi cumva ca imi este rusine mare prost esti si nu imi pun mintea cu prosti ca tine am intrat aici pt ceva anume nu pt a cauta cearta sau sa fac misto pe seama altora dar iti promit eu ca iti joc creieri in picioare si nu ma face ca vin si te caut in tigania din chitila nu ma feresc de nimeni si nu imi e frica de nimeni

miliady 02-12-09 22:39

ce gandire...

cu oameni ca tine vom ajunge departe in tara asta... (sau poate dam inapoi)

nu ma intereseaza de ce ai intrat tu pe forumul asta dar ai spus numai aberatii din primul moment. in primul rand cu barile alea de gtt pe care le iei la 450 ron si apoi cu multe altele... in fine ... nu are rost... poti sa ma cauti pe unde vrei... vrei sa ma bati... wow.. si ce rezolvi? daca nu te duce capu la mai mult... vii si ma bati... ce sa mai.. daca atata poti... atata faci.
bft smekere. ejti tare boss. sa moare familiile mea de nu ii aja. sa moare creieri meu. slbz sa ma unge. te pup bossule.

tm8bnz 14-12-09 00:22

A trecut ceva timp...deznodamantul care a fost ?

miliady 14-12-09 00:29

nu sunt inca batut... awaiting confirmation

B XX ADI 14-12-09 23:46

imi dati voie sa rad?...ok, nu mai astept o sa o fac! :))...din ultimele posturi ne putem da seama ca exista doua tipuri de oameni..cei calmi si cu capul pe umeri..si restul.

cristzy2006 12-05-10 23:44

si intre timp adi nu mai are plete...:))

sita 13-05-10 12:03

mda, foarte penal, mai stiu eu unu care ameninta pe forum pe pm pe messenger, daca te doare in .... de ce zice adi nu il bagi in seama, da daca e cat de cat adevarat te enervezi si ameninti, adica ceea ce faci tu acum, oricum topicu e muci, mai bine il inchide cineva......

maniacu_maniacu 02-06-10 08:54

Sal ....cine imi da si mie o mina de ajutor :( sa intaresc amortizoarele si sa ai las garda pe fata si pe spate

GABY-DSO 09-06-10 23:07

daca o vinzi da-mi un pm

maniacu_maniacu 28-06-10 15:39

Masina nu se vinde imi pare rau daca am sa o vind am sa anunt aici

alin-007 28-06-10 18:56

dupa ce am citit acest topic, am ramas ceva de genul :weirdface

maniacu_maniacu 04-07-10 20:30

Masina este vopsita circul cu ea functioneaza perfect cum nici nu ma asteptam singul lucru care ma deranjeaza .f............ am coborit gada pe fata si intarita un pik si arata cam naspa de spate ............Cine ma ajuta si pe mn sa o cobor si de spate fac cinste

maniacu_maniacu 25-07-10 10:13

10 Attachment(s)
Poze recente ...

maniacu_maniacu 25-07-10 10:16

acum cine ma ajuta sa o cobor de spate sau macar sa imi spuna cineva cum ca ma descurc si singur

miliady 29-07-10 18:30

as putea sa te ajut eu.. dar nu am de ce sa fac asa ceva :)

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning