Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 320i Coupe (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152979-e36-320i-coupe.html)

ice_wysss 17-11-09 18:11

Re: E36 - 320i Coupe

Quote:

Originally Posted by ShAdOwpower (Post 2815853)
cu un asemenea proiect va fi cea mai bestiala pisica vazuta-garantat!!!!:D

Cea mai bestiala nu o sa fie..mereu apare cate una mai frumoasa..Oricum parerile sunt impartite..Multumesc pt remarca..dar...hai sa fim si realisti..sunt pisicute in tara care o bat la dos pe a mea din toate pozitiile..

trafy-vr6 17-11-09 18:17

da dar...tot pisi tau ramane speciala...si nu numai prin aspect...ci si prin persoana care o conduce care e de nota 10 +

DannyKid 17-11-09 18:17

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2815877)
Cea mai bestiala nu o sa fie..mereu apare cate una mai frumoasa..Oricum parerile sunt impartite..Multumesc pt remarca..dar...hai sa fim si realisti..sunt pisicute in tara care o bat la dos pe a mea din toate pozitiile..

Dar NU ne pasa daca sunt altele in tara mai tari, pentru moment ne intereseaza pisica noastra Valceana. Asta pana cand ajung sa`mi iau si eu si atunci sa vezi....te voi intrece:lol: 8):twisted:

ice_wysss 17-11-09 18:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2815890)
da dar...tot pisi tau ramane speciala...si nu prin aspect...prin persoana care o conduce care e de nota 10 +

:oops::oops::oops:

ice_wysss 17-11-09 18:23

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2815892)
Dar NU ne pasa daca sunt altele in tara mai tari, pentru moment ne intereseaza pisica noastra Valceana. Asta pana cand ajung sa`mi iau si eu si atunci sa vezi....te voi intrece:lol: 8):twisted:

Te astept cu draga inima pe strazi...Momentan,in stadiul actual,la pisicute coupe(din Valcea),mie unu`,cel mai mult imi place BOH`ul..mereu mi`a placut masina aia..

trafy-vr6 17-11-09 18:37

Multa bafta nene in continuare si sa duci proiectul la sfarsit , sa iasa mai bine decat te asteptai si sti si tu...nu conteaza ce zice lumea

ice_wysss 17-11-09 18:44

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2815947)
Multa bafta nene in continuare si sa duci proiectul la sfarsit , sa iasa mai bine decat te asteptai si sti si tu...nu conteaza ce zice lumea

....mie sa`mi placa.....=))..Oricum,sunt deschis la sugestii...ca sa elimin anumite sugestii,mentionez ca ...Vor urma proiectoare clare OEM,semnale fata albe,dublura farurilor out,semnu de pe capota out(ma mai gandesc)..eleronu` de pe portbagaj/out,pleoapele /out..probabil o sa imi montez semnalizari pe aripile fata..la interior vor veni..schimbatorul/out..pedale aluminiu inscriptionate M..de moment cam asta este bugetu..Sugestii???(pt viitor)In afara de usi LAMBO...alea la primavara o sa le primeasca..

andreyWOB 17-11-09 20:05

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2815965)
....mie sa`mi placa.....=))..Oricum,sunt deschis la sugestii...ca sa elimin anumite sugestii,mentionez ca ...Vor urma proiectoare clare OEM,semnale fata albe,dublura farurilor out,semnu de pe capota out(ma mai gandesc)..eleronu` de pe portbagaj/out,pleoapele /out..probabil o sa imi montez semnalizari pe aripile fata..la interior vor veni..schimbatorul/out..pedale aluminiu inscriptionate M..de moment cam asta este bugetu..Sugestii???(pt viitor)In afara de usi LAMBO...alea la primavara o sa le primeasca..

ce e dublura farurilor? semnul pe capota eu zic sa-l lasi, semnalizarile le vrei doar pe bara sau si alea de langa faruri? pedalele M o sa vina fff misto cu volanul pe care il ai. (parerea mea :rolleyes2)

ice_wysss 17-11-09 20:57

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2816233)
ce e dublura farurilor? semnul pe capota eu zic sa-l lasi, semnalizarile le vrei doar pe bara sau si alea de langa faruri? pedalele M o sa vina fff misto cu volanul pe care il ai. (parerea mea :rolleyes2)

Cele de langa faruri o sa vina schimbate..si ma gandeam sa`mi dau gauri pe aripi si sa`mi montez semnalizari albe sau fumurii..inca nu m`am decis ce tenta o sa aibe proiectoarele..in functie de tenta proiectoarelor o sa ma decid cum o sa arate semnalizarile..Dublura farurilor,sunt geamurile din interiorul farurilor..

crysty.bobok 17-11-09 20:58

Foarte frumoasa masina , te-ai gandit la un eleron tip CSL?

ice_wysss 17-11-09 21:01

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 2816432)
Foarte frumoasa masina , te-ai gandit la un eleron tip CSL?

Multumesc..da,m`am gandit..numai ca...bugetu` este cam limitat..deja inghite ceva bani si abia reusesc sa o pun pe strada si sa arate cat de cat bine..Sugestia ta cu eleronu` tip CSL este de bun gust..Multumesc inca o data..

stefanutzu 17-11-09 21:15

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2815706)
Azi s`au montat jantele pe masina ...urmeaza evazatul aripilor..Tot azi a sosit si bara fata M(JOM)
Din poze o sa se inteleaga care sunt pasii urmatori.

frumoase jenti
incepe sa prinda contur proiectu emile
abia astept sa o vad pe strazi :o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

ice_wysss 17-11-09 21:18

Quote:

Originally Posted by stefanutzu (Post 2816499)
frumoase jenti
incepe sa prinda contur proiectu emile
abia astept sa o vad pe strazi :o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

Incepe,incepe..

IONUT-GBP 17-11-09 22:15

3 Attachment(s)
Felicitari pentru jante , sunt :yikes::yikes:

o idee pentru ele :D

stefanutzu 17-11-09 22:20

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2816746)
Felicitari pentru jante , sunt :yikes::yikes:

o idee pentru ele :D

o iedee buna ,chiar imi plac :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:52.

- Copyright 2026 4Tuning