![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
Quote:
acuma va las sa discutatzi la final pozele vor vorbi;) numa bine la totzi |
vezi ca incurcam borcanele...
eu ma refeream la logan ;) |
Quote:
deci cred ca postu ce l-ai pus nu isi are rostu daca vrei zi ceva de e 36 e naspa e aiurea e frumos nu conteaza dar nu e post pt logan p.s. te referi la loganu rosu nu? |
da, ma refeream la faptu ca "bodykitu" ala e deja uniforma...
ma rog, ai dreptate.. threadu' e despre masina ta ... nu stiu, nu ma pot pronunta... astept sa-l vad finalizat... mie-mi place classic ... german style.. :D bafta multa! o sa urmaresc threadu' sa vad ce iasa |
Quote:
|
Quote:
- probabil exista si persoane carea fac "copy/paste" dar de data asta daca citea i vedea i ca kitul asta nu este o "uniforma" si mai mult este facut de aceasi baieti care l-au facut pe Loganul alb. - bodykitu' asta nu este "universal"- masina a stat 3 saptamani la Baia Mare si bodikitul a fost facut special pentru ea nu afost turnat din nu stiu ce matrite existente dupa ce sau turnat alte cateva zeci sau sute de asemenea bodikituri. - din cate stiu se pare ca Loganul alb nu mai are acest Kit exterior acum si nici nu mai exista "x" exemplare cu acest kit exterior. Dar sa revenim : din cate stiu eu modificarile care sunt be BMW-eu nu sunt pe alte zeci sau sute de masini, o sa te convingi la final. Asa ca: 1. - documenteaza-te si dupa aceea vorbeste(referitor la Loganul alb si la Loganul meu(cel rosu)) 2. - ai rabdare si te vei convinge despre modificarile la BMW. |
Nu va mai certati ma cu pareri pro/contra pentru acel Logan. Aici este vorba de E36 Custom, dupa cum se vede.
Ceva nou, motzule? Sunt foarte interesat de cum va iesi :D |
Lucrarea arata super de abia astept sa vad rezultatul final.
P.s. Scuze dar nu m-am abtinut sa dau replica la "persoanele cu posturi multe si o infinitate de cunostiinte". |
Quote:
la final cum am promis revin cu poze ;) |
4 Attachment(s)
mi-am ''batut joc'' de faruri putzin:lol:
eliminat sticlele din fatza lupei si a fazei lungi;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)