![]() |
Re: un a6 quatrro ceva mai iesit in evidentza:D
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...18-311471.html astea merg bine si daca sunt intrate in interior poti sa le pui niste distantiere .
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...3-8319023.html sau asa ceva . Dupa jante ar trebui sa te gandesti la o suspensie sport cat de cat buna . |
eu am gasit barracuda noi cu cauciucuri noi dar e putin peste bugetul tau dar sunt super
|
Quote:
|
arata modelu de barracuda id u seat_cupra_ ti am dat si privat nu cred ca ai primit....
|
o vizita spion pe acolo....da nu mi-a reusit:( masina urmeaza sa o echipeze si sa ii dea un polish.... poze pe luni searaaaaa sigur:* sper sa nu ma amageasca
|
care a sters mesaju meu:))) a sters ce trebuia si a lasat ce nu trebuia Lalamucule ai stat la gard:))) o caterinca de masina:))))))=)))))))))) prieteni stiu:P:))))))))))))))))))surprize surprize cu andreea marin:P:)))))))))))))))
|
10 Attachment(s)
si cum am promis urmeaza pozele
|
10 Attachment(s)
urmeaZA jentzile ,farurile... inca mai trebuie ...lucrat la ea:D
|
Incepe sa semene a masina....arata super fain.....spor la treaba in continuare
|
Iti trebuie jante si pacat ca nu ai renuntat la crom..Nu prea se imbina linia capotei in fata cu cea a spoilerului..in rest e ok :)..sper sa nu te superi..
|
Quote:
|
Quote:
|
ooooo naspeta de masina:))))))))))=)))))))) sa zici sarumana:))))))))) uratule o sa arate mai bine cu niste poze facute cu aparatu foto :p:)) si cu ceva soare mai sunt destule de facut :P:D nici odata nu se termina tuningu cristi_407 stie mai bine:P:D ce zic:D
|
2 Attachment(s)
Sa mai pun si eu...? :) uite inca una - doua de pofta :
|
hay cu SFERA RULZZZZZZ uite aici poze:D bv DAN
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning