![]() |
Re: Cine A Construit Piramidele?
Va zic eu cine le-a facut EXTRATERESTRI =))))) HA HA HA HA Remorcau Bolovani cu nava si ii ridicau in varf =)))))))))))))))))))))))))
|
mah,gata,marturisesc.io mam intors in timp cu deloreanu meu(cine stie mana suuuus) si am mutat bolovanii cu gandu'....sa nu va suparati ca vam ascuns asta..
|
terminator
|
de la incercarea de a da o explicatie coerenta...pana la caterinca in toata regula....e drum lung
va rog sa incercati sa terminati cu caterinca asta... |
ba cosmine tu-ti ceapa caprii matii! eu cat am fost la munte tu dezbateai probleme stiintifice a? :) :) auzi la el piramide omu.... si tin sa mentionez ca eu te-am anuntat ca vine ceva misto in oras...ca am vazut masinile cum veneau spre tulcea chiar cand plecam eu! :) 407 coupe off superb.... si sa fiu on topic:am descoperit cosmine niste pietre interesante pe valea pe care am tras eu o busha zdravana de tot si m-am razuit de acele pietre vreo5m( na cainele are 100kg :) si fugea dupa o pisica si lesa era prinsa de mana f aiurea)...in fine f interesante pietrele..pe moment am zis ca-s cameleon ..isi schimbau culoarea ..de fapt totul in jurul meu isi schimba culoarea:lol: :lol: :lol: apoi a inceput totul sa prinda contur! totusi de ce pietrele isi schimbau culoarea :) :) ia sa-ri la volan si treci cu papucu pe lamine si mergem dupa pietre cameleon! da-i in mama lor pe egipteni sa vezi ce casutze pt pigmei ridicam noi! :)
|
Eu zic ca depinde de care piramida e vorba, dupa cate stiu eu de l TLC si Discovery cica aia mai mica ar fi mai proasta si e construita dupa ce-a mare. Ohh dar cu bateria aia gasita de pe vremea lor cum ramine? pe aia cine a mai creato? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai lamureste-l tu daca esti baiat istet , daca nu , nu...ne dam si noi cu parerea , care e problema fratic?...sil zice ca....ar fi colombo la mijloc , poate fi un sambure de adevar nu?:)
|
dar ......daca .....poate chiar orlando a construit chiar el o piramida ? :)
|
Oare?....si sa vrea sa se ascunda de noi?hmmm...dar poate e implicat tipul de la semnatura ta :D
|
Quote:
in dexteeeeer laboratory.. lalaa... but didi .... lalalala ! :) :) din studiul unei blonde vazute luni la masa din spatele meu(nu-i asa cosmin?) tin sa cred ca piramida a fost inventata la parches! :lol: :lol: si pusa in practica pe alte meleaguri prin mijloace inca neidentificate.... cercetarea continua! tineti aproape,incateva momemte revenim cu date de la fatza locului! :) |
LOOOOL , englezu probabil era de vina ... vreun englezoi dinala sparcuit care a luat o blonda de la parkesh , ca aia :)) probabil a dat si niste fonduri nerabursabile:D
|
wtf men spicuiesti acolo ? :) esti pe macadam rau :(
|
Quote:
nu suntem pe macadam sil! :) stim noi 2 ce vb ... daca vrei sa stii si tu spune ca iti vom spune povestea ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning