Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cine A Construit Piramidele? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/15201-construit-piramidele.html)

JohnyXxx 20-04-06 10:02

Re: Cine A Construit Piramidele?

Va zic eu cine le-a facut EXTRATERESTRI =))))) HA HA HA HA Remorcau Bolovani cu nava si ii ridicau in varf =)))))))))))))))))))))))))

Trickz 20-04-06 15:40

mah,gata,marturisesc.io mam intors in timp cu deloreanu meu(cine stie mana suuuus) si am mutat bolovanii cu gandu'....sa nu va suparati ca vam ascuns asta..

adryan 20-04-06 23:08

terminator

valib 21-04-06 15:51

de la incercarea de a da o explicatie coerenta...pana la caterinca in toata regula....e drum lung

va rog sa incercati sa terminati cu caterinca asta...

Eugen_TL 22-04-06 23:03

ba cosmine tu-ti ceapa caprii matii! eu cat am fost la munte tu dezbateai probleme stiintifice a? :) :) auzi la el piramide omu.... si tin sa mentionez ca eu te-am anuntat ca vine ceva misto in oras...ca am vazut masinile cum veneau spre tulcea chiar cand plecam eu! :) 407 coupe off superb.... si sa fiu on topic:am descoperit cosmine niste pietre interesante pe valea pe care am tras eu o busha zdravana de tot si m-am razuit de acele pietre vreo5m( na cainele are 100kg :) si fugea dupa o pisica si lesa era prinsa de mana f aiurea)...in fine f interesante pietrele..pe moment am zis ca-s cameleon ..isi schimbau culoarea ..de fapt totul in jurul meu isi schimba culoarea:lol: :lol: :lol: apoi a inceput totul sa prinda contur! totusi de ce pietrele isi schimbau culoarea :) :) ia sa-ri la volan si treci cu papucu pe lamine si mergem dupa pietre cameleon! da-i in mama lor pe egipteni sa vezi ce casutze pt pigmei ridicam noi! :)

DAFTEK 23-04-06 00:57

Eu zic ca depinde de care piramida e vorba, dupa cate stiu eu de l TLC si Discovery cica aia mai mica ar fi mai proasta si e construita dupa ce-a mare. Ohh dar cu bateria aia gasita de pe vremea lor cum ramine? pe aia cine a mai creato? :lol:

Cosmin255 24-04-06 21:57

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ba cosmine tu-ti ceapa caprii matii! eu cat am fost la munte tu dezbateai probleme stiintifice a? :) :) auzi la el piramide omu.... si tin sa mentionez ca eu te-am anuntat ca vine ceva misto in oras...ca am vazut masinile cum veneau spre tulcea chiar cand plecam eu! :) 407 coupe off superb.... si sa fiu on topic:am descoperit cosmine niste pietre interesante pe valea pe care am tras eu o busha zdravana de tot si m-am razuit de acele pietre vreo5m( na cainele are 100kg :) si fugea dupa o pisica si lesa era prinsa de mana f aiurea)...in fine f interesante pietrele..pe moment am zis ca-s cameleon ..isi schimbau culoarea ..de fapt totul in jurul meu isi schimba culoarea:lol: :lol: :lol: apoi a inceput totul sa prinda contur! totusi de ce pietrele isi schimbau culoarea :) :) ia sa-ri la volan si treci cu papucu pe lamine si mergem dupa pietre cameleon! da-i in mama lor pe egipteni sa vezi ce casutze pt pigmei ridicam noi! :)

Te-ai dus in fasole , nu intelegi ca la mijloc este Colombo?

orlando 25-04-06 00:43

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Te-ai dus in fasole , nu intelegi ca la mijloc este Colombo?

bai baieti am vazut ca voi incepeti sa faceti chat pe forumul asta...vedeti baieti ca exista yahoo messenger...si lasati caterinca ca omu intreaba pe bune nu vrea caterinca de-a voastra...

Cosmin255 25-04-06 09:59

Pai lamureste-l tu daca esti baiat istet , daca nu , nu...ne dam si noi cu parerea , care e problema fratic?...sil zice ca....ar fi colombo la mijloc , poate fi un sambure de adevar nu?:)

sil4tuning 25-04-06 11:11

dar ......daca .....poate chiar orlando a construit chiar el o piramida ? :)

Cosmin255 25-04-06 14:56

Oare?....si sa vrea sa se ascunda de noi?hmmm...dar poate e implicat tipul de la semnatura ta :D

Eugen_TL 25-04-06 15:20

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Oare?....si sa vrea sa se ascunda de noi?hmmm...dar poate e implicat tipul de la semnatura ta :D

in dexteeeeer laboratory.. lalaa... but didi .... lalalala ! :) :)

din studiul unei blonde vazute luni la masa din spatele meu(nu-i asa cosmin?) tin sa cred ca piramida a fost inventata la parches! :lol: :lol: si pusa in practica pe alte meleaguri prin mijloace inca neidentificate.... cercetarea continua! tineti aproape,incateva momemte revenim cu date de la fatza locului! :)

Cosmin255 26-04-06 20:00

LOOOOL , englezu probabil era de vina ... vreun englezoi dinala sparcuit care a luat o blonda de la parkesh , ca aia :)) probabil a dat si niste fonduri nerabursabile:D

sil4tuning 26-04-06 20:41

wtf men spicuiesti acolo ? :) esti pe macadam rau :(

Eugen_TL 26-04-06 21:54

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
wtf men spicuiesti acolo ? :) esti pe macadam rau :(

nu suntem pe macadam sil! :) stim noi 2 ce vb ... daca vrei sa stii si tu spune ca iti vom spune povestea ! :)

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning