![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
alte usi alta distractie...
|
Quote:
la policolor casesti aproape orice nuanta de vopsea..trebuie doar sa te uiti prin palete |
Quote:
|
Quote:
|
Te superi daca-mi pui si mie niste poze doar cu aripile de spate? Vreau sa fac si eu ceva in genul tau..si de vreo 3 zile ma gandesc la o idee...!
Te rog mult, si sper ca nu-i deranjul prea mare! |
10 Attachment(s)
me beast o sa iti fac zilele astea poze si la aripi ... intre timp am dat motor,cutie,evacuare,rezervor jos si a fost spalat compartimentul motor...mai e de curatat o groaza,mai ales uleiul de pe la motor,dar nu e graba :D.zilele astea o voi rasturna ca sa o antifonez...poze
|
ha ha...si corsa :D
|
Quote:
|
o asteptam :D
|
7 Attachment(s)
Se lucreaza,cam incet ca in timpul zilei te coci de cald,mai mult seara dupa 5.De proba am lasat-o pe spate mai jos cu 2 dinti(abia am bagat roata,dupa ce am mai scos aer din ea) 8) find goala si usoara sta ceva mai sus ,dar cand va fi gata o sa fie very looow :twisted:.urmeaza saptamana viitoare sa duc aripile fata ,usile,haionul si capota la tinichigiu ptr un clean look si o prelungire la badboy look.am vrut sa fac cu fibra dar decat sa crape dupa ce o vopsesc si sa am surprize mai sanatoasa e sudura cu argon
|
spor la lucru:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning