![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
|
Quote:
|
Mai te tachineaza lumea, mai glumeste :) Nu te supara, bucura-te de masina ca e o bijuterie! Multi ar vrea sa aiba asa ceva :) Ca sa te bucuri de placerea de a conduce nu e nevoie sa ai sute de cai. Daca te simti bine in masina, ce rost mai are sa asculti ce zic altii? :)
|
Quote:
|
off topic 1 : cati ani ai?
off topic 2 :cu cine ai facut limba romana? on topic 1 :am vazut ca te intereseaza sa achizitionezi niste slick-uri......totusi nu inteleg de ce. poti detalia te rog? on topic 2 :felicitari pentru munca depusa |
Quote:
2- am zis mai sus eu ma grabesc la posturi ....is mai grabit de felu meu si mai scapa cate o litera ...SCUZEE .... 3-am zis asa ca idee...nam zis ca de maine gata ....imi pun ..am zis ca pun asa sa dea bine nu stiu ...era o idee ... 4-Multumesc! |
salut!!!dupa cum ti`a zis si bmw_motorsport....incearca sa scrii cat mai corect,indiferent ca te grabesti sau nu,citind tot topicul tau,au fost momente in care nu intelegeam ce incerci sa zici,pe viitor...daca chiar vrei postezi ceva aici,sa scrii...fa acest lucru fara sa te mai grabesti.Altceva de zis,sunt 5 pagini unde nu vad nimic concret....pare a fii o discutie pe messenger,foloseste pm-ul.si ca sa fiu on topic....imi place masina ta,arata foarte bine,chiar ma bucura faptul ca ai avut tupeul sa te "bagi" in el si sper ca nu te opresti aici.Numai bine!!!
|
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare....... |
lumea vrea sa zica,ca daca nu e benzinar,nu mai e urs...
apropo cam cat ti-a luat sa aduci ursu` in starea actuala?aproximatix :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc! |
frumos ursul.cat despre motor eu zic ca nu conteaza pe ce merge motorina sau benzina.tot ce conteaza e ca inca un inpatimit al bmw-ului e30 isi vede visul inplinit,adica masina la care viseaza poate de cand se stie.conteaza ca inca un urs a revenit pe sosele in stare f buna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning