![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
Nu stiu sa iti spun de cat % e transparenta... dar stiu ca exista normala, black, dark black si super dark black... pe spate am SUPER DARK BLACK si pe fata BLACK! Mai mult de atat chiar nu stiu!:D
|
Ok, am inteles. :-)
Merci. |
as dori sa imi cumpar niste becuri albe pt pozitie... ceva ce imita xenonul deoarce am alea galbene (originale) si se vad urat cand aprind xenonul:sad:
Imi poate spune cineva ce fel de bec trebuie sa caut avand in vedere ca pe faza scurta am H7? Multumesc anticipat!:D |
mai...cand ne mai intalnim data viitoare...sa imi aduci aminte de becurile tale de pozitie...poate pot sa iti fac eu rost ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masinuta a primit o pereche de jante AZEV pe 17" :oops::oops:
8J fata si 10J spate:D Jantele sunt ca cele din poza doar ca au interiorul negru si buza s-a cam matuit si trebuie polishata!:-) |
2 Attachment(s)
Hai k pun eu 2 poze cu masina :D:D daca tot te-am ajutat sa le pui...
|
Ce bine arata a draq cu curul ala asa lat :), foarte tare, 10j, mmmm :D. ce adidasi folosesti?
|
are Good Year Eagle Grip 245/45 spate si 225/45 fata:D
|
6 Attachment(s)
Si in sfarsit am reusit sa scot pozele.. asa de inceput cateva poze cu noile jante.. cand se mai incalzeste vreau sa le revopsesc interiorul tot negru si sa le polishez buzele mai tare ca s-au cam matuit pe la fostul proprietar:P
|
ATENTIE LA J-URI!!! :lol::lol::lol:
|
atentie ca is periculoase J-urile astea:)))))
lasa tu J-urile... cum ii cu foliile? ii intuneric?:))) |
BEZNA TOTALA!!! :twisted::D:twisted:
poze o sa pun maine... |
asta am vrut sa aud:D
sa se mai incazeasca unpic si ii dau si eu cu "bezna totala" si pe fata sa ma feresc de privirile indiscrete:)))))):)))))) |
Daca mai ai chef de curse, data viitoare spune-mi nu ma mai lua prin surprindere:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:53. |
- Copyright 2026 4Tuning