![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Sa stii ca am stat si eu cu antiviperinul langa mine cand am facut poze!! :lol: Merci pentru apreciere. Mai sunt pe stoc cateva de prezentat. :D
|
4 Attachment(s)
Pentru azi avem doua exotice:
Lamborghini Gallardo LP 560-4 (Hot Wheels) 1/64 Ferrari California (Hot Wheels) 1/64 |
Foarte tare colectia :-D , eu am deja cam 100 de HW si sunt in "display case" cumparat din state, sau ratacite prin casa ca nu am mai avut bani sa iau si a doua cutie. Bafta mare la gasit modele faine ;)
|
Unde ai gasit lambooo ??
Pe Viper ACR (rosu) l-ai luat la bucata sau la set de 10 ? |
Quote:
Quote:
Toate Hot Wheels-urile sunt luate la bucata, nu iau seturi ca prind dublura la ce am deja. |
Quote:
|
Da, adevarul e ca nici nu am stat pe ganduri, aproape l-am smuls din mana omului :lol: Merci frumos pentru aprecieri, ma ung pe suflet vorbele astea :D
|
6 Attachment(s)
Pentru sectiunea Racing :lol: :
Corvette C6-R (Hot Wheels) 1/64 Nissan Skyline GT-R R32 (Hot Wheels) 1/64 |
2 Attachment(s)
oai de cand caut pe skylinul ala .... hai ca iti arat cutia si o parte din colectie dar nu sunt actuale si nici cea mai buna calitate :-) o sa fac si eu o prezentare dar dupa ce mai fac poze calumea.
|
Foarte frumoase toate!
Poate ma lasa si pe mine modderi sa deshid un topic NUMAI cu colectia mea de HW-uri & MBX-uri ca am facut ultima recenzie (a durat doua ore si am facut-o asta-seara) si am 706... |
Quote:
Quote:
|
Cand ma lasa modderi sa fac topic pun poze de grup.... multe poze de grup.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
@e30_eVG3n - Merci frumos de aprecieri si urari!
In alta ordine de idei, am gasit un Treasure Hunt de la Hot Wheels!!!! Wooohooo! Dupa ora 0:00 urmeaza sa-l postez alaturi de o alta macheta celebra. Stay tuned! :D (Cateva cuvinte despre Treasure Hunts: Treasure Hunts are packaged and labeled as "Treasure Hunt" or "T-Hunt" in a green bar with a picture of a treasure chest. The cars are decorated with flashy designs and usually have special "rubber" wheels. While they market at the retail price of all other cars, they have a high resale price tag on the Internet and in stores specializing in collectibles when first released. When only a few new Treasure Hunts are available on the market and hundreds of collectors are after it, the price will skyrocket.) |
Macar spune-ne din ce an este macheta Treasure Hunt;-) 2009, cumva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning