![]() |
Re: Machete in lucru - VENOX
La care din ele? :lol:
|
ce se intampla Venox ai spus ca ne faci o lista sa vedem ce ai de gand :P
|
Ma iertati baieti, a fost putin pe pauza proiectul dar a ajuns cel de al doilea Jaguar la mine. Doresc sa ii multumesc si pe aceasta cale lui quick silver pentru seriozitate si mai ales pentru felul in care a ambalat coletul, nice job! Acestea fiind zise, astept sa imi eliberez putin programul si ma apuc de ele. Deci voi avea doua Jaguar-uri in lucru. Unul va fi de strada si unul cel mai probabil va fi de circuit.
|
mersi pentru laude :D de asemenea astept coletul cu nerabdare de la tin si spor la tuning si scuza-ma pentru eventualele piese lipsa a machetei...
|
Interesant topic. Eu nu prea scriu pe sectiunea asta ca sunt paralel cu tuningul.
Sa-mi spun parerea: F50 nu-mi place. Eleronul din partea spate este cam grosolan iar farurile in stil FXX nu se potrivesc unei masini din anii 90'. In rest jantele albe arata bine. Sfat: In viitor apuca-te sa recreezi un F50GT... adica sa incepi cu modelul acoperit. ;) |
Adevarul e ca am inceput cu ce am avut in dotare, influentele provin de la F50GT. Farurile au fost o idee personala si nu prea au legatura cu FXX pentru ca cele pe FXX sunt mult mai finute. Una peste alta, conceptul masinii este sa imite o masina de circuit, de acolo si eleronul supradimensionat, dar totusi sa ramana in limitele unei masini "street legal". Oricum sfaturile si deasemenea criticile sunt binevenite, asa ca iti multumesc! ;)
|
A iesit forte frumoasa masina,se vede ca ai multa rabdare,iti urez sa faci si alte masini asa frumoase ca ferrari.Felicitari!!!
|
Am primit rotile,uitate la feed back!
|
Am vazut si am dat reply! :D
|
5 Attachment(s)
Poate ati crezut ca am renuntat la proiect. Ei bine nu, doar lipsa de timp m-a tinut. Intre timp am mai adus unele modificari Jaguarului. Enjoy!
|
:shock::dribble:Foarte tare macheta....are un bot foaaaaarte frumos daca reusesti sa o vopsesti si cu o culoare pe masura ar fii cel mai frumos jaguar care l-am vazut:D!!!!
Bafta!!! |
Quote:
|
in poza a 4 a zici ca e GTR :D Arata bine capota pana acu :P hai nu ne mai tine in suspans soptestemi culoare :D
apropo capota e un indigo inchis cumva?/:) |
Nu, capota e inca culoarea originala, adica verde. Se vede albastru acolo de la un marker cu care am tras linii. Mai am de finisat prizele de aer insa.
|
interesant!!! Imi place capota si cum arata botul fara grila aceea. Spor la modificat, asteptam rezultatul!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning