![]() |
Re: AUDI Q7 vs. BMW X 5
Quote:
|
era o mica ironie.......la bmw-ul e tot bmw
|
mah cum puteti compara q7 cu x5..nu mai comparati x5-u asta..cu toate suvuriile care apar noi...x5 deja e invechit..oricum BmW-u are clientii lui...
Q7 merge comparat cu astea noi....mercedes ml..etc.. |
Quote:
|
mah cum puteti compara q7 cu x5..nu mai comparati x5-u asta..cu toate
suvuriile care apar noi...x5 deja e invechit..oricum BmW-u are clientii lui Q7 merge comparat cu astea noi....mercedes ml..etc. aici se vrea a se demonstra ca bmw-urile indiferent de tip si de culoare sunt cele mai fantastice masini si chiar nu au concurent pe terra eventual pe alta planeta |
Cine vrea asta.
Cica pentru Q7 sunt deja 150 de comenzi in Ro, deci cum spuneam, a declansat o noua moda. respect. |
Quote:
|
Quote:
eu am vazut deja un q7 la munte :D ... ii mare rau ... un pic prea mare dupa mine |
Eu am vazut deja cateva prin bucuresti. Astept sa vad un S-line.
|
Quote:
La bacau ... am fost lunea asta la service ... si ... erau tot vreo 4 aliniate ... gata sa fie date ... :-) Se dau ca painea calda :-) |
Pai place la fetite, cred ca asociaza cei 5m cu 25 de cm, stiti voi la ce ma refer, hehe.
|
Am avut x5 asta vara. Acum am q7 si vreau sa va zic ca e o masina deosebita pt k e altceva in comparatie cu tot ce s-a facut pana acum. Imi plac scaunele care sunt deosebite, bordul, cum da in gropi, forma. Dar ce e atat de greu sa compari o masina care se face de multi ani cum e x5-ul cu o masina care e nou nouta cum e q7?
|
Quote:
|
Quote:
Normal.X5-ul a devenit o masina banala pe strada,pe cind Q7 da un aer de prospetime de nou,o alta linie.Ceva ce atrage atentia in final. |
q7 e un monstru, mie mi se pare superb. Cred ca o sa umple strazile si la propriu si la figurat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning