Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 10.07.2004 (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004.html)
-   -   cum a fost cursa ? cum a fost intrunirea ? poze de la ambele (https://forum.4tuning.ro/45-bucuresti-10-07-2004/1500-cursa-intrunirea-poze-ambele.html)

EvLSant0S 11-07-04 11:08

3 Attachment(s)
slz poze cu ea

EvLSant0S 11-07-04 11:10

3 Attachment(s)
..

Danji 11-07-04 12:07

Super cursa.. organizarea chiar buna.. nu prea am ce sa reproshez. Spectatorii au stat la locul lor, nu s-a amanat startul etapei.. traseul era facut cand am ajuns acolo si era chiar bine delimitat, in comparatie cu data trecuta. Totusi ar fi klumea mai multa transparentza in afisharea rezultatelor.. a trebuit sa ma duc eu sa il intreb pe tipul ala cat am scos, s-a cam eschivat sa imi spuna chiar dc avea hartia in mana.. si cand mi-a spus a tinut foarte atent hartia in mana sa nu vada nimeni.. ( mai era un pushtan p-acolo care vroia sa vada ce scrie pe hartie si s-a luat de el ca ce se uita el ) Show-ull de dupa cursa a fost super.. chiar dc au facut spectacol mai putine mashini decat in etapele precedente. Florica .. sau cine era cu bmw-ul galben mai bine facea show pe traseu de la inceput .. era mai marfa decat un burnout si isi uza si mai putin cauciucurile. Imi pare rau ca nu am putut sa vin la snagov, mai ales ca mai aveam niste prieteni care erau p-acolo.. La mai multe etape de genul asta..

PS: la etepele viitoare ar trebui ca accesul la timpii obtinuti sa fie mai facil. Nu de alta dar poate cineva vine cu prietenu si vrea sa stie si el cine pe cine a facut muci fara sa se duca sa se roage de nenea ala care e si-asa acupat. O sugestie ar fi o bucata mare de carton pusa pe un stalp undeva.. pe care sa se scrie toti concurentii pe o coloana, alte 2 coloane timpii pe etapa I si II si pe a 3-a coloana penalizari. Nu cred ca ar fi o chestie imposibila.

BoSsuL3TZ 11-07-04 12:27

ZMD Tnos s-a dat ?.. a fost la Prisma?.. Pai eu nu-l jtiu.. si nici cu tine n-am vb.. mi-a zis cineva care ejti.. dar in rest.. cam atat.. da pacat ca nu s-a spus care cum suntetzi ... dar nu-i bai.. cum zicea ZOliat inainte de plecare, este un inceput.. data viitoare ne vom intalni si ne vom cunoaste mai bine.. ;)

BoSsuL3TZ 11-07-04 12:31

Gratzian :P eu si cu Al3xius tzi-am pus gand rau :D :D itzi dam o bere (doua) :lol: :drunk: numai sa ne plimbi si pe noi cu bike-ul tau.. e tare suparat! :D take care! HAVE A safe RIDE! :peace:

B12ZMD 11-07-04 12:43

tnos nu a venit si nu s-a dat ca (deocamdata) nu are cu ce ... dc venea, era copilotul meu , in mod sigur !!!!!!!

BoSsuL3TZ 11-07-04 13:31

sa inzeleg ca tu te-ai dat?

Mc Coy(ote) ugly 11-07-04 13:45

Cand bagati si voi filmuletzele??? Macar sa vad si eu ce-am pierdut

Al3xius 11-07-04 13:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
Gratzian :P eu si cu Al3xius tzi-am pus gand rau :D :D itzi dam o bere (doua) :lol: :drunk: numai sa ne plimbi si pe noi cu bike-ul tau.. e tare suparat! :D take care! HAVE A safe RIDE! :peace:

B0ss-ule specifica : o bere 2 de caciula ..sa nu inteleaga si Gratian cu a inteles nasu ca ii dam 100 de mii 3 oameni :P .... si noi ii ziceam ca 100 de caciula : deci : dam o bere (doua) de caciula numa` plimba-ne si pe noi plsssssss :oops: :P :P :P

BoSsuL3TZ 11-07-04 13:56

normal ca de caciula :lol: ;)

Al3xius 11-07-04 14:05

pai asa ...sa nu se faca confuzii ! :P :P :P ai vazut cu nasu ...

alexufo 11-07-04 15:54

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ce ciuda imi e ca nu am putut sa vin dar data viitoare nu mai lipsesc .
si o sa vin sigur cu masina mea .acuma e in lucru.
trebuia sa venim mai multi dar a fost o treaba naspa si s-a contramandat totul

DnI 11-07-04 16:21

propun pentru Al3xius sa scrie cateva zile sub nick \"BANANA\"
:peace: :peace: :peace:

EvLSant0S 11-07-04 17:48

1 Attachment(s)
asta ca sa intelegetzi si voi care-i faza cu banana a incercat sa ciordeasca una :) de la El Capitan res. unde eram :)

EvLSant0S 11-07-04 18:00

1 Attachment(s)
iar acesta este rezultatul.. :) l-a prins dom` chelner

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning