![]() |
Re: polo 9N black on white
3 Attachment(s)
e bine v-am ascultat sfaturile voastre:
nu va placut eleronul l-am dat jos nu va placut priza de aer l-am dat jos nu va placut prelungirea bari fata l-am dat jos nu va placut STIKERELE jos cu ele si vorba voastra "sa fie simplu si cu bun gust" am considerat ca masina e tunat cu "CU BUN GUST" cu o prelungire a capotei,ceva oglinzi,stopuri si niste jante, asa ca .................................................. ........................................ le am dat jos. acu am o masina OK;) Attachment 1226326 Attachment 1226327 Attachment 1226328 mersy |
mie nu mi-a placut la "vechea masina" stikerele si eleronul..in rest arata bine..parerea mea..
o intrebare, ce anume ai facut la geamuri spate si luneta, se vedeau punctele alea frumos..ce ai folosit acolo? daca ai gasi o masca cu tot cu grila de GTi ar arata bestial... dar si asa e frumoasa sa o porti sanatos si fara evenimente ;) |
Quote:
masina e asa de OK incat pisicile sfideaza gravitatia cand o ating :)) |
3 Attachment(s)
Felicitari! arata mult mai bine. Uite cateva Polo-uri care mi se pare extrem de frumoase, cred ca pe alb ar arata mult mai bine :)
|
Bv Vlad PVS ! uite cum trebuie sa arate micul tau polo
|
2 Attachment(s)
Si preferatul meu:
|
Felicitari pt initiativa, chiar ai dat dovada de bun gust si respect pt parerile altora :D multa bafta! esti pe drumul cel bun spre a avea un polo extraordinar!
|
Quote:
|
baieti...va deranjez cu o intrebare...
acest bord...e cumva de polo? imi puteti da mai multe detalii? va multumesc frumos... http://thumbnails21.imagebam.com/607...ad60699674.gif |
Da...este bord de Polo 9n...modelul mai nou...2005-2006...asa mi se pare mie...dar nu sunt sigur
|
mah levi mah, ne-ai uimit de ce ai facut cu masina ta!;) eu ti-am zis:tie trebe sa-ti placa!:) in rest mersi mult inca o data de filtru, ce mi-ai donat si mi-ai si trimis!;) bafta in continuare cu "proiectele tale"!!!:D ah,victor is, frumos bagat bordul acela de polo intr-un trabant!:))
|
Quote:
|
90% ca este Polo 9n....
|
La cate ma pricep eu la masini ala este bord de Vw Lupo nu polo si sigur nu 9N sau 9N2 posibil dar nu stiu sigur 6n sau 6N2
|
6n cu siguranta nu.....am eu polo 6n
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning