Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Poze tuning show by NSL (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/149777-poze-tuning-show-by-nsl.html)

VaLeX 27-10-09 21:16

Re: Poze tuning show by NSL

Ce televiziune a filmat la eveniment, stie cineva?

ps. putine poze si filme :|

valyh 27-10-09 21:26

Quote:

Originally Posted by adi01 (Post 2756830)
Ba da chiar nimeni nu are nici macar 1 filmulet cu masina mea facand burnout ?? doar o poza si atat am vazut numai camere peste tot.. si din toate alea numai o poza Offff

vali .. ai filmat toate masinile care au facut burn in afara de a mea sa inteleg?

numai filmuletele astea le am..nu am filmat eu...sorry :sad:

AlexAEX 28-10-09 00:32

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2754405)
A fost bine.Noua celor din Onesti ne-a placut.Cand va fi urmatorulasteptamo invitatie pe care o vom onora cu placere.
Pana atunci asfalt uscat.

Atat vroiam sa auzim...8)
In orasul nostru unde nu prea ai loc de asa ceva...am incerkt sa facem ceva sa placa tuturor!!!
Dar oricum...nu poti multumi toti "frustratii"!!!:lol::lol::lol:
Deacum la Iasi!!!

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2754493)
Felicitari si la cat mai multe astfel de ocazii, eu nu am putut ajunge si vad ca as fi avut ce vedea. Loganul rosu cu lambo are un articol in ziarul click de ieri, cu poze de la stadion

Multumim Johnson...dar ar fi fost si mai frumos daca veneai si tu cu baietii!!!
Asta e...data viitoare!!!:D
Bafta...;)

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 2754688)
Eu unul m-am simtit foarte bine in Piatra. Expozitia a fost acceptabila. Felicitari celor care s-au ocupat de organizare. Mai aveti putin de invatat dar momentan a fost bine. Multumesc celor care au postat poze cu masina mea. Ne vedem la Iasi

Pentru multi a fost prima data...deci :rolleyes2 logic ca mai avem de invatat!!!
Vom vedea cum v-a fi data viitoare...si poate mai veniti!!!
...dar pana atunci...ne vedem la Iasi!!!

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2755116)
A fost fain , cel mai mult cred ca a avut succes proba de burnout. Felicitari organizatoriloe si participantilor.

ps. poze cu trompeta mea ? :)

Da...a avut succes proba de burnout...dar nu numai(cred eu 8) ),ci si baietii cu motoarele de la FREE WOLF!!! :clap:

P.S. Data viitoare poate veniti mai multi,nu se supara nimeni...fiti siguri!!!

cartman_nsl 28-10-09 01:52

EDITAT: Pune pozele AICI, nu face trimitere in alta parte. Pune poze cate vrei si cat de mari vrei, spatiu pe servere este. ;)

DarkDevil666 28-10-09 10:46

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2756178)

pai atunci de ce te mai obosesti sa postezi pe comunitatea 4 tuning?

Daca ai intelege mai bine postul, eu ma refeream la comunitatea din piatra neamt.....k aici e loc numai pentru comentatori, figuranti si altii..

morpheusmaster 28-10-09 13:39

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2758204)
Daca ai intelege mai bine postul, eu ma refeream la comunitatea din piatra neamt.....k aici e loc numai pentru comentatori, figuranti si altii..

Omule eu nu stiu cum ca toti comentatorii astia se inteleg bine intre ei, toti cu toti. Tu esti singurul care se plange de comentatori (daca chiar ar fi, banui ca sar plange mai multi nu?), tu esti singurul care e nemultumit si tot acuza. Alt aport pe forumul/sectiunea asta mai ai? Vad ca ai trecut si pe Roman cu acuzele...te rog sa lasi threadul ala nepoluat si sa iti focalizezi pretioasa atentie pe alte comunitati ca Iasi, Tg Nt...etc...te salut, numai bine.

Andrey_FL 28-10-09 16:02

Quote:

Originally Posted by AlexAEX (Post 2757541)
Atat vroiam sa auzim...8)
In orasul nostru unde nu prea ai loc de asa ceva...am incerkt sa facem ceva sa placa tuturor!!!
Dar oricum...nu poti multumi toti "frustratii"!!!:lol::lol::lol:
Deacum la Iasi!!!

daca tu crezi ca in orasul vostru nu e loc , te invit in Onesti sa vezi cum e aici
Din pacate nu ajungem la Iasi...Ne vedem la Roman...

GabelloU 28-10-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2759164)
daca tu crezi ca in orasul vostru nu e loc , te invit in Onesti sa vezi cum e aici

Eu zic ca e mai mare parcarea voastra decat a noastra........unde am fost ultima data...adica aici https://www.youtube.com/watch?v=liBJN...eature=related

AlexAEX 28-10-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2759164)

dar parcarea aia unde a avut loc intalnirea NSL unde am fost si noi de la Piatra??? E bine acolo!!!

Andrey_FL 29-10-09 07:43

e inchisa de mult cu gard si poarta.....nici noi nu maiavem unde...noroc de Kokland ca il deschide miercuri...

GabelloU 29-10-09 10:34

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2760967)
e inchisa de mult cu gard si poarta.....nici noi nu maiavem unde...noroc de Kokland ca il deschide miercuri...

Pacat ca era acolo loc destul si pt indemanare,drift,etc....:sad:

Da nu se poate inchiria parcarea aia...sau ce o fi acolo:rolleyes2 pt un eventual eveniment?

Andrey_FL 29-10-09 11:53

Nu cred, ca din cate stiu eu e parcarea d-lui Casuneanu....

AlexAEX 29-10-09 12:20

Quote:

Originally Posted by Andrey_FL (Post 2761567)
Nu cred, ca din cate stiu eu e parcarea d-lui Casuneanu....

La kaufland,depinde ce director v-a fi acolo...nu va v-a lasa sa faceti nimic(cum nu ne lasa nici pe noi)!!! Poate doar sa va intalniti!!!

cartman_nsl 29-10-09 13:35

mai are cineva poze sau filme?

AlexAEX 29-10-09 14:47

Quote:

Originally Posted by cartman_nsl (Post 2761866)
mai are cineva poze sau filme?

Cine stie cine era acel cameraman care a filmat tot evenimentul de la A la Z??? De unde era???:?::?::?:
Vrem mai multi ce a filmat!!!!

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning