![]() |
Re: cum se face burnout??
Quote:
:) nu ca ar fi posibil ... |
ce de profesori in ale burn-ului pe threadul asta.. e chiar interesant! 1.9tdi fwd burn, baietii cu ligheanele sub rotile de spate vor drift.. v-a mancat nfs-ul ala, fi-r-ar mama lui! :)
|
vreti burn .... dati cu ulei sup roti sau pe roti si in blana tata :) :p ....
|
Quote:
era adrenalina de la inceput, terorizam masina cu frana de mana. intre timp mi a mai venit mintea la cap si astept trecerea la rwd |
va rog eu, postati numere la masina, culoarea si modelul ...mai ales cele diesel FWD... sa stim sa nu le mai cumparam:))
|
ff bun topicul asta, mai ales pentru incepatori X
|
Quote:
PS:Eu am putut face burnout cu 80cp fwd , da numai cu masina in rampa |
Vreau sa vad si eu care din voi reuseste burn cu masina tractiune fata cum spuneti voi ( tragi frana de mana , o calci blana , dai drumu la ambreiaj si hopa burn-u ) nu de alta dar acum 2 zile am incercat cu un clio 1.4 ( 75 de ponei ) , un golf 1.6 (75 de ponei daca nu ma insel ) si un opel 1.7 cdti ( 90 de ponei ) si a inceput spectacolul primul golful nimic , clio nimic , opel nimic ,:cry: singura care a putut sa faca ceva a fost opel-ul care sa miscat putin in rest cele doua praf si pulbere , sunt curios daca ati putea pune chiar si un video + detaliile legate de masina sa vad si eu cum sta treaba ..:rolleyes2
|
Vezi ca exista riscul ca masina sa-ti dea impresia ca face burn si sa scoata fum de la ambreiaj, nu de la roti.
Pentru burnout se tureaza pana la turatia de putere maxima (5500-6000 la benzinare, 4000 la diesel) si se da drumul la ambreiaj repede. |
Eu sunt curios daca a reusit cineva asa ceva si sa imi dea toate detaliile chiar un video daca se poate ma intereseaza masina in special cu care sa facut aceasta chestie . Ms oricum .8) pentru ca eu unu nu am reusit cu aste 3 masini si dasta .. si chiar au fost turate .
|
Se poate si cu motor de 1.4, dar urcat in ture pana aproape de limitare si dat drumul brusc la ambreiaj. Testat pe Logan.
|
Quote:
|
Nu sunt eu inebunit cu asa ceva , burn , curbe in viteza , scart la plecare , 1 pentru ca nu imi permite masina ( prea slaba pentru asa ceva ) dar pe discutia asta m-am contrazis cateva ore cu tovarasi au ajuns sa spuna ca imi face un plin de benzina daca eu reusesc , chiar am crezut ca nu se poate ca nu dadeau ei asa usor un plin si chiar m-am nervat . Si 2 clio 1.4 (75 cai ) nu rezista prea mult la asa ceva . Dar din ce vad se poate :lol:
acum am o alta intrebare : Daca te duci cu treapta intai pana in limitare 6000 pe 50 m maxim exista riscul sa se amestece antigelul cu uleiul ? :rolleyes2 asa a patit un prieten el sustine ca de la asta ar fi , se poate sa aiba dreptate ? |
Quote:
|
Va invat eu unde sa puteti face bine burnout :lol::lol::lol::lol:
Ducetiva unde stiti ca sunt limiatatoarele de viteza (cocoasele) urcati rotile pe mijlocu lor trageti tare frana de mana incat sa nu se mai miste masina , aceleratie pe la 5000 de ture asa dati drumu brusc la abreaj si asteptati sa iese fum din roti evident si din disc :lol::lol: eu asa faceam cu dacia mea , dar acum doar din cand in cand , cauciucurile sunt scumpe discu la fel , deci daca vrei burnout trebe sa te gandesti si la consecintele de dupa..:lol: bafta tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning