![]() |
Re: renault 18 turbo
nu prea i-am dat de cap cu turbina ajunge la 120 da mai chinuit daca bag piciorul intr-o dep tre sa fiu bazat cu timpul ca la jumate de depasire nu se mai alim.am facut ceva modificari la caroserie,sper sa placa,am decis sa las barele orig pe ea.poze mai tarziu
|
10 Attachment(s)
|
nu prea v-a placut mod mea!
|
ma,eu zic ca a iesit binisor ce ai facut la porcbagaj,da' parca mai era loc de finisat pe acolo :D
|
pai nu este gata dar ca idee era vb
|
merge :)
|
orcum mai trebuie finisat si eventual vopsit atunci o sa fie gata,sper sa iasa bine
|
Mie unu imi place...e in liniile masinii . . . trebuie doar sa pui mult accent pe finisare si detalii cum a mai spus cineva.
Legat de prelungirea aia pentru bara fata . . . trebuie sa o dai jos neaparat, strica rau aspectul masinii. Eventual sa o faci clean look si prelungire mica din fibra de sticla...tot in linia spoilerului. Succes in continuare! |
as vrea ca prelungirea sa o prind pe marginea fustei fata (unde vine baia de ulei aprox)apoi sa o integrez in caroserie cu chit de fibra
|
daca o sa inchizi de 3-4 ori portbagaju tie iti va crapa chitu ala de fibra
nu face priza buna cu materiale plastice sau cauciucate |
in rest arata bine masina
|
mersi ,ce sa zic ,o sa incerc sa nu trantesc portbagajul.nu aveam cum sa fac ptr ca plasticul acela de pe portbagaj era rascopt si ondulat datorita trecerii timpului si asta mi s-a parut cea mai buna solutie
|
daca as aranja-o nintel si as vrea sa o vand cam cat as putea lua pe ea?are careva idee?
|
Deja te bate gandul sa o vinzi?
|
nu stiu era doar o idee sa vad ce valoare ar avea daca se merita sa bag ceva bani in ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning