Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Undercover by Custom Garage (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/149151-cielo-undercover-by-custom-garage.html)

RD-Woo 20-12-09 11:39

Re: Cielo Undercover by Custom Garage

Quote:

Originally Posted by raresvintea (Post 2906744)
chiar ma intereseaza mai ales din pricina incalzirii lor electrice fapt ce este foarte bun iarna....

De ce nu-ti pui o rezistenta electrica pe spatele
geamului oglinzii? si tragi fir la butonul dezaburire luneta :idea:

Bolt 21-12-09 12:16

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2906799)
Ar fi interesante vreo 2 poze cu oglinzile pe timp de zi... eu sincer chiar nu imi dau seama cum pica pe masina... :)

Si sunt sigur ca sunt ceva modificari, nu sunt numai prinse cu suruburi... s-a facut vreo 'flansa' de prindere ca doar nu pica exact cum erau oglinzile originale?

hai sa iti rasp eu pentru ca eu si diego le-am montat...oglinzile nu sunt prinse definitiv pe masina pentru ca trebuie sa gasim o solutie sa le prindem frumos si bine.....acum sunt prinse exact cum a spus YMV cu cate 2 holsuruburi fiecare acum nu va ganditi ca sunt prinse de mantuiala sau ca bate vantu pe langa ele vin chiar foarte bine..si or sa tina foarte mult ;)

banzay 21-12-09 13:15

De prinderile astea eram interesat :) Mai sunt rabatabile acum oglinzile? Hai cu pozele pe zi sa vedem masina, ca o tineti ascunsa :P Ati facut treaba buna si jantele alea sigur vor da foarte bine pe masina :)

micuu 21-12-09 20:03

1 Attachment(s)
pt banzay o poza pe timp de zi sa`ti faci asa o idee ;)

diego 23-12-09 19:57

oglinzile vor fi date jos :) , dar dupa ce va trece perioada asta rece...am nevoie de incalzire pt ele :)

Robert_MNW 27-12-09 10:10

Cum poti adauga incalzirea la oglinzi?

ALEX_BZN 27-12-09 10:21

de la butonul care pune in functiune dezaburirea de pe luneta se trag fire cu niste sigurante(filamente) nu stiu cum sa ma exprim si se lipesc pe partea de interior a oglinzii

raresvintea 27-12-09 10:30

lti oameni si-au pus incalzie in oglinzi, luand banda de nichelina de pe spatele unor oglinzi dotate cu asa ceva, apoi au dezlipit oglinda pe care o au si au lipit nichelina, au tras firele si cu asta basta.

iviTe 27-12-09 12:29

mie unu sincer nu prea imi palce cum arata cu ele ... acuma fiecare cu gusturile lui :)

B98YMV 27-12-09 14:27

nu vor ramane pentru mult timp oglinzile astea pe BAU

symplu 27-12-09 20:31

Absolut superb ! Ai grija de ea !

B83RUP 03-01-10 13:05

Frumoasa masina ,suspensia face diferenta.

B98YMV 28-01-10 14:56

topicul se poate inchide , s-a maritat.
Urmatorul episod , opel astra caravan

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning