Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

pepy 09-04-06 11:30

Re: speedster vs ????????

eu stiu de ce fuge speedsteru din filmuletz asa bine....
ca e albastru :D

200SX 09-04-06 12:13

parerea mea e ca nu era chiar stock speedsterul

Lucian 09-04-06 12:17

Oare 911 era stock ?

shadowro 09-04-06 14:50

Quote:

Originally Posted by Lucian
Aaaaaaaa ....... Cumva acel Porsche nu avea aceleasi conditii ?

Ma refeream la faptul ca ma indoiesc ca amicul tau v-a reusi o asemenea plecare dat fiind faptul ca are masina de putin timp.

Lucian 09-04-06 15:17

Asta e plauzibil desi bunul meu prieten Pepy evolueaza si ma uimeste placut pe zi ce trece . Filmul era mai mult ca exemplu al performntelor speedster-ului. Al lui Pepy momentan e stock si totusi a facut ceva victime cu renume .

200SX 09-04-06 19:19

vreo incercare ceva de cronometrare 0-100
cu ceas de mana, gtech .......?
ca sunt chiar curios in ce zona se invarte 5s sau 6s

400m vedem weekendul viitor

yknot 10-04-06 07:53

se preconizeaza ca apare pe 16 la curse un r5 gtt cu boost de aprox 2bari :D

Lucian 10-04-06 08:14

Quote:

Originally Posted by yknot
se preconizeaza ca apare pe 16 la curse un r5 gtt cu boost de aprox 2bari :D

Foaaarte interesant . :twisted: Mai cunosti si detalii ? De gen cu ce turbina si carb ?

pepy 10-04-06 10:51

Quote:

Originally Posted by 200SX
vreo incercare ceva de cronometrare 0-100
cu ceas de mana, gtech .......?
ca sunt chiar curios in ce zona se invarte 5s sau 6s

400m vedem weekendul viitor

0-100 nu e in 5 sec in nici un caz(inca) dar sigur este sub 6

yknot 10-04-06 14:14

Quote:

Originally Posted by Lucian
Foaaarte interesant . :twisted: Mai cunosti si detalii ? De gen cu ce turbina si carb ?

un gtt cu motor de volvo 1.7 multipunct turbo, care de fabrica are mi se pare 125 cp, la presiune de 0.6....
turbina jmechera.... electronica de curse.... o asteptam

Lucian 10-04-06 16:45

Quote:

Originally Posted by yknot
un gtt cu motor de volvo 1.7 multipunct turbo, care de fabrica are mi se pare 125 cp, la presiune de 0.6....
turbina jmechera.... electronica de curse.... o asteptam

Suna ... periculos .

yknot 11-04-06 08:22

deocamdata mi-a zis ca o testeaza, nu stie sigur daca o sa urce 2 bari, vrea sa-i vada limita

andreitentean 11-04-06 10:46

Quote:

Originally Posted by pepy
sebi wrx-ul cu care m-am dat cam cit de mult e inpins?:)
ca am avut surpriza cind am prins un sti prin oras sa il cam bat,rau :D si asta m-a facut sa ma gindesc ca wrx-ul ala chiar e impins mult! BRAVO!

pepy, sa stii ca , cursele prin oras cu diferiti oameni nu sunt concludente. eu nu spun acum care este mai tare , dar nu inseamna ca daca este intr-un subaru il are neaparat pt ca stie sa-l foloseasca 100%, nu inseamna nici macar ca este masina lui. mai stii.

pepy 11-04-06 12:23

Quote:

Originally Posted by andreitentean
pepy, sa stii ca , cursele prin oras cu diferiti oameni nu sunt concludente. eu nu spun acum care este mai tare , dar nu inseamna ca daca este intr-un subaru il are neaparat pt ca stie sa-l foloseasca 100%, nu inseamna nici macar ca este masina lui. mai stii.

sut convins de chestia asta dar totusi sti are 265 de cai pe cind wrx 225 de cai ,eu nu am spus ca bat un sti ,am spus ca wrx-ul trage foarte bine.
si cu hyundaiul am batut pe strada passat 2.5 v6 4motion lucru imposibil daca omu ar fi stiut sa conduca masina.... si nu e singurul exemplu.Sunt foarte constient de cea ce ai spus tu, dar totusi...

hasky 11-04-06 14:43

am eu un 911 care as vrea sa se dea cu speedsterul, si eu sunt curios de rezultat sincer este 911 s, turbo din 2004 daca vreti dau si nr
cert este ca este stock si de acea m am bagat in seama, dar cred ca filmu de mai sus va ramane doar ca filmul rembo dupa aceasta cursa , deci accepta provocarea cineva >???

All times are GMT +2. The time now is 00:20.

- Copyright 2026 4Tuning