![]() |
Re: [EXT] R*U*S | Megane Coupe
Quote:
|
mooama frate cata vata ati pus acolo :D,marfa rau masina
imi place ce sa reusit sa se faca din ea frate da poti sa dai si tu niste detalii despre cat sa investiti in ea,etc...ca acolo nu am vazut tnx anticipat |
6 Attachment(s)
nope , s-a investit multa suflet... si atat.. restul nu conteaza..
blowwind , da frate.. la noi e inca iarna... :) speram ca v-a placut micul show .. de la standul Anonymous Motorsport.. bonus :P cateva poze ... |
frumoooos....
vezi k prima poza nu trebuia semnata.....:twisted: super tare poza facuta la scc in fatza (k poza artistica):D |
o bijuterie,n-am cuvinte
|
"Aspirator de femei" cum se zice pe la noi .... n1 RUS & co.
P.S : la voi la stand era iarna , dar gajicile alea tot "dezbracate" erau :D |
si erau puse si pe masina lui xray si pe renault, nici nu simteau frigul :P
|
E X T R A O R D I N A R A
masina asta e perfecta! nici un - nu gasesc! felicitarile mele si tot respectul pentru proprietar si pt cel care a facut capota :shock: e dementiala |
am inteles ca s-ar putea sa apara in option auto...bagati si voi aici in ce numar, sau scanati revista respectiva, sa ne bucuram si noi privirea...kiar sunt curios in okii strainilor cum e...
bravo inca o data celui care a desenat kitul...8) ps: fara vinyl :rolleyes2 |
o sa se posteze totul stai linistit
|
Mie personal nu-mi place. Totul e mult prea exagerat. De ce pasiunea asta pentru chestii incarcate si vulgare nu inteleg. Oricum felicitari proprietarului ca si-a cheltuit banii ca sa iasa in evidenta, asta a reusit cu siguranta. Sa o stapanesti sanatos!
|
exista multe kituri grosolane, mari si urate, dar sincer, cel de pe megane se leaga f bine...se potriveste pur si simplu
|
+ pt masina
+++ pt fata :D |
Quote:
P.S : masina nu are defect...e 100% perfecta... vorbind de exterior ... si la interior ... scaunele sparco reglabile ...deja vorbim de alte lumi :rolleyes2 :rolleyes2 Felicitari hasky pt ce ai scos din masinutza asta ... felicitari si pt tine Rus ..fiindca ai dovedit inca odata k se poate face ceva frumos pt RO : si am ceva pt tine : Stuff stock stuff stock :lol: :lol: :lol: :lol: |
:shock: dude..nu inteleg de ce m-ai citat pe mine...:???:
din moment ce si eu spun acelasi lucru...stiu ca e unicat, si e bestial... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning