![]() |
Re: In ce liceu / facultate inveti !
salut, acum am vazut si eu de Topicu asta...
nu imi prea place matematica aia complicata... , dar in general nici nu imi displace, imi place informatica... dar ma dispera fizica si chimia... cam ce faculta e pentru mine?? :)) |
liceu : Liceul Teoretic "Avram Iancu" Cluj - Napoca
clasa : clasa 12 C :D - mate-info info intensiv |
Quote:
in rest bafta si.... nu alegeti romano americana.... P.S. Pt un *** de semnatura m-au plimbat la 5 birouri, adica 2 secretariate, biroul secretarului adjunct al fac, secretarul rectorului, casierie. mai sunt si alte faze de ***... si imi cer scuze pt folosirea obsesiva a cuv '***', dar asta e cuv care caracterizeaza cel mai bine universitatea romano-americana. |
Sa nu spun ca daca iti trebuie o adeverinta ti se spune: plateste 10E la casierie si apoi vino sa ti-o dam.
|
hmmm nu stiu ce sa mai cred! nasul meu a terminat-o si era multumit si niciodata nu s-a plans... si-a dat si master. si a inceput si a2a facultate(numai ca sa nu se bage in armata :) ) dar n-a terminat-o ! si pot spune ca are loc stabil de munca,foarte bine platit :) si e multumit de tot... cand mai vine la mine chiar am sa-l intreb de ce spuneti voi! :) sunt curios ce mi-ar spune
|
Tuning...bag mana in foc ca nasul tau a terminat facultatea asta pana sa se mute ROM-Americana in noul sediu...am si eu prieteni care cand le-am zis ce e acum au zis "Sa-mi bag xxxxx. Cand eram eu nu era asa". Cladirea a fost facuta cu un imprumut de la banca...de unde sa ia ei bani pentru rata daca nu de la noi???
|
sincer nici nu stiam ca-s 2 cladiri ! :) stiu decat ca asta de acum are caminul bagat in facultate si e printre cele mai misto (ma refer la conditii)
|
Quote:
limbi straine ;) |
ideea topicului... era sa zicem fiecare in ce liceu/facultate e pt ca asa paote gasim colegi printre noi !
Tuningboy termina cu discutile despre facultati ! si altceva.... ! si la fel si Detman ! |
si crezi ca daca intreb ceva legat tot de facultati n-ai sa mai vezi tu colegii tai aici? sa fim seriosi golf! atata timp cat vorbim despre aceeasi chestie nu vad problema! poate pe multi ii intereseaza cum e acolo si alte chestii... atunci hai sa facem un topic separat pt mancarea in facultate, proful de mate, ala de rom,ala de ... , ala de ..., si multe altele!
|
PTTR,din drumul taberei,sau PTC mai nou(asa ii zice acum) :D....
|
Quote:
scurt unde inveti!! nu ca as vrea sa invat nush unde...deci sa stii ca private massage-ul nu costa...acolo poti sa porti ce discutii vrei ;) |
da bine orlando! :) atunci ia zi-mi de ce ai scris aici si n-ai dat pm? :) :) ca ceea ce ai zis nu are legatura cu topicul lizibil! :) sau nici tu nu stii romana? 8) era o gluma glumeatza! ok am aflat ce trebuia, nu mai postez! :)
|
Quote:
Taxa de retehnologizare - 5 euro (sau 10) pe an Iar aia cu profii nu o cred. Da-mi tu exemple concrete. Un pm, daca nu vrei sa faci informatia publica. |
pai am ispasit pedeapsa la Penitenciarul National Mihai Eminescu Constanta
acum sunt "student" ca n-am mai fost la facultate de vreo 3 luni :P la Jurnalism in cadrul Universitatii Ovidius Constanta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning