![]() |
We ridin'! Vad ca merge treaba nu gluma. explozie de mesaje..
|
acuma am vazut si eu topicul scuze :lol: :oops: gabi dar cei cu topul ala in ce functie functioneaza??in functie de mesaje sau?? :lol: :lol: :lol:
|
Cata: top 10 utilizatori, utilizatorii cu cele mai multe mesaje.
PS: 9000+ mesaje :) |
ah da sti ca eu ma prind mai greu :lol: :lol: :lol:
|
8) :lol: :lol: :lol: cred ca ar trebui un nou top facut :lol: :lol: :lol:
|
30.12.2003
Top 10: 1 tekno 1214 2 catalin rs4 1076 3 Gabi 795 4 pimp_lex 568 5 ESPinoza 565 6 Amytal 445 7 ZoliaT 344 8 b99sha 332 9 K_gula 322 10 B 31 FXN 269 10000+ mesaje si 322 utilizatori inregistrati. PS: daca nu fac eu topul, il puteti face voi! |
da??????????????????????????
multumim pt PS ai si tu dreptate de cate ori nu aveam ce face pe forum puteam sa fac topul :D :D :D :D :D :D eu ma prind mai greu! |
FXN: nu \"cand nu avem ce face\". La un interval de 10 zile, chiar 2 saptamani. Daca te uiti mai bine, ultimu' top l-am facut pe 20 decembrie ( parca ) si acesta e pe 30.
|
:lol: :lol: :lol: lool merci pt top gabi :lol: :lol: mai putin sil ajung pe tekno :lol: ,tekno na mai intrat de mult ce face oare ?? :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: din cate am inteles eu are mult de lucru :lol: :lol: :lol:
|
Cu tekno nu e vorba de lucru, da' nu-i mai merge computeru' :) si el la sala nu se duce nici mort ( dambla de clujan ) :lol:
|
:lol: :lol: :lol: lool de ce nu sil repara? :lol: :lol: spunei cai vand eu un alt compiuter :lol: :lol: :lol:
|
e na stiu eu carei treaba
nu vrea sa bage bani in compiutar ca strange bani pt oltcit nu e asa? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
:lol: :lol: pai masina o are deja :lol: :lol:
|
masina ca masina
dar strange si el bani pt tuning poate vrea sai faca si el chip mai stii???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning