Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus mk1 1,6 16V - touring (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/147972-ford-focus-mk1-1-6-16v-touring.html)

fisan 05-05-10 21:41

Re: Ford Focus mk1 1,6 16V - touring

noua;) pregatita de vopsit, este din fibra toata

johnsonxxl 05-05-10 23:17

acum masina e ''p***a'' ... frumoasa tare

claudiu lucian 05-05-10 23:37

bv mane, unde ai gasit bara, frumoasa rau! sa o stapanesti sanatos si fara alte evenimente!

haralex 05-05-10 23:56

bafta cu proiectu in continuare ;) ... o grila fara semn ceva :>

ascany 06-05-10 02:51

si mie imi place am avut onorea sa o vad si live si arata mult mai bine live

fisan 06-05-10 14:04

grila fara semn am avut'o sa ''distrus'' la accident:(, la exterior doar eleronul la luneta si niste pragurii. Eleron am gasit dar cam scump si nu vreau sa dau atatea bani pe el (undeva la vreo 4mil). bara am gasito la cineva in Arad avea anunt pe net mi-a placut si n-am stat la discutii, defapt cand am gasito am zis k e pentru mine ca modelul asta il cautam:)

ando22 14-05-10 18:55

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3338507)
grila fara semn am avut'o sa ''distrus'' la accident:(, la exterior doar eleronul la luneta si niste pragurii. Eleron am gasit dar cam scump si nu vreau sa dau atatea bani pe el (undeva la vreo 4mil). bara am gasito la cineva in Arad avea anunt pe net mi-a placut si n-am stat la discutii, defapt cand am gasito am zis k e pentru mine ca modelul asta il cautam:)

Foarte faina bara fata...eu am bara spate... care vine in pereche cu ce ai tu :D...acestea vin pe ford focus collection edition si sunt destul de rare...dc e din fibra inseamna ca nu e chiar originala..cea originala e din GRP un plastic negru mai putin casant ca fibra.

Nu stiu eu sunt mai la detalii...de ce nu incerci sa gasesti niste ploape din fibra sau carbon care sa le faci in culoarea caroseriei sau macar sa incerci sa pui autocolantul ala in asa fel sa nu faca bule...

Te-ai gandit la varianta sa faci farurile negre pe interior..eu le-am avut asa si da super bine ;)

Multa bafta si sa ai grija de ea!

fisan 14-05-10 19:23

Quote:

Originally Posted by ando22 (Post 3360183)
Foarte faina bara fata...eu am bara spate... care vine in pereche cu ce ai tu :D...acestea vin pe ford focus collection edition si sunt destul de rare...dc e din fibra inseamna ca nu e chiar originala..cea originala e din GRP un plastic negru mai putin casant ca fibra.

Nu stiu eu sunt mai la detalii...de ce nu incerci sa gasesti niste ploape din fibra sau carbon care sa le faci in culoarea caroseriei sau macar sa incerci sa pui autocolantul ala in asa fel sa nu faca bule...

Te-ai gandit la varianta sa faci farurile negre pe interior..eu le-am avut asa si da super bine ;)

Multa bafta si sa ai grija de ea!

pleoapele vin mai sus decat capota si nu vreau, iar autocolantul nu stiu de ce a facut bule ca la inceput nu facuse, iar in legatura cu farurile am vrut sa le fac dar am zis ca o inchid prea mult. bara este din fibra pentru ca este turnata in matritza. Ms mult

Pastylat 21-06-10 01:02

dragut foc...focus-ul tau...sa ai grija de el si sa nu mai ai incidente neplacute...

uskt2005 21-06-10 08:03

Pune bre poze cu upgrade-ul sa vada si ochii nostri :twisted:

fisan 21-06-10 14:55

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3456787)
Pune bre poze cu upgrade-ul sa vada si ochii nostri :twisted:

inca nu am facut au venit ploile masina murdara nu imi permit sa ii fac asa;)) o fac de rusine:P sper ca maine sa ii fac vreo 2 pozicii:D

johnsonxxl 21-06-10 16:34

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3458003)
inca nu am facut au venit ploile masina murdara nu imi permit sa ii fac asa;)) o fac de rusine:P sper ca maine sa ii fac vreo 2 pozicii:D

eu ti-am zis sa ii faci poze atunci ;) :P belea..acum e aproape completa :D

claudiu lucian 21-06-10 17:49

Trebuie neaparat sa faci ceva cu farurile! fa-le negre pe dinantru, asa cum le aveam si eu inainte sa le schimb! nu o inchizi deloc, o sa arate super! poti sa ii faci orice modificare, daca nu modifici farurile si stopurile nu o sa faci nimic! farurile negre dau senzatia de hi-line, full option...etc.ai putea sa mai faci si proiectoarele negre, sa pui o folie pe ele! si xenon si in faruri si in proiectoare si o sa fie gata fatza!

P.S. daca te gandesti k o inchizi prea tare, gandeste-te k o faci k p o umbra :D
P.S.2 poti sa iti faci o idee cum ii sta la o masina neagra cu faruri negre pe topicul lui pastylat, are mondeo negru si faruri pe dinauntru negre!

fisan 21-06-10 17:58

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 3458386)
Trebuie neaparat sa faci ceva cu farurile! fa-le negre pe dinantru, asa cum le aveam si eu inainte sa le schimb! nu o inchizi deloc, o sa arate super! poti sa ii faci orice modificare, daca nu modifici farurile si stopurile nu o sa faci nimic! farurile negre dau senzatia de hi-line, full option...etc.ai putea sa mai faci si proiectoarele negre, sa pui o folie pe ele! si xenon si in faruri si in proiectoare si o sa fie gata fatza!

P.S. daca te gandesti k o inchizi prea tare, gandeste-te k o faci k p o umbra :D
P.S.2 poti sa iti faci o idee cum ii sta la o masina neagra cu faruri negre pe topicul lui pastylat, are mondeo negru si faruri pe dinauntru negre!

folie pe stopurii am :P pe proiectoare o sa ii pun tot folie si am si becurii cu smd-urii in proiectoare dau lumina xenonu-lui iar farurile le aveam in plan negre dar acum nustiu sa vad ori folie ori innegrite:D

claudiu lucian 21-06-10 18:00

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3458403)
folie pe stopurii am :P pe proiectoare o sa ii pun tot folie si am si becurii cu smd-urii in proiectoare dau lumina xenonu-lui iar farurile le aveam in plan negre dar acum nustiu sa vad ori folie ori innegrite:D

inegrite!:D

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning