![]() |
Re: Ford Focus mk1 1,6 16V - touring
noua;) pregatita de vopsit, este din fibra toata
|
acum masina e ''p***a'' ... frumoasa tare
|
bv mane, unde ai gasit bara, frumoasa rau! sa o stapanesti sanatos si fara alte evenimente!
|
bafta cu proiectu in continuare ;) ... o grila fara semn ceva :>
|
si mie imi place am avut onorea sa o vad si live si arata mult mai bine live
|
grila fara semn am avut'o sa ''distrus'' la accident:(, la exterior doar eleronul la luneta si niste pragurii. Eleron am gasit dar cam scump si nu vreau sa dau atatea bani pe el (undeva la vreo 4mil). bara am gasito la cineva in Arad avea anunt pe net mi-a placut si n-am stat la discutii, defapt cand am gasito am zis k e pentru mine ca modelul asta il cautam:)
|
Quote:
Nu stiu eu sunt mai la detalii...de ce nu incerci sa gasesti niste ploape din fibra sau carbon care sa le faci in culoarea caroseriei sau macar sa incerci sa pui autocolantul ala in asa fel sa nu faca bule... Te-ai gandit la varianta sa faci farurile negre pe interior..eu le-am avut asa si da super bine ;) Multa bafta si sa ai grija de ea! |
Quote:
|
dragut foc...focus-ul tau...sa ai grija de el si sa nu mai ai incidente neplacute...
|
Pune bre poze cu upgrade-ul sa vada si ochii nostri :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie neaparat sa faci ceva cu farurile! fa-le negre pe dinantru, asa cum le aveam si eu inainte sa le schimb! nu o inchizi deloc, o sa arate super! poti sa ii faci orice modificare, daca nu modifici farurile si stopurile nu o sa faci nimic! farurile negre dau senzatia de hi-line, full option...etc.ai putea sa mai faci si proiectoarele negre, sa pui o folie pe ele! si xenon si in faruri si in proiectoare si o sa fie gata fatza!
P.S. daca te gandesti k o inchizi prea tare, gandeste-te k o faci k p o umbra :D P.S.2 poti sa iti faci o idee cum ii sta la o masina neagra cu faruri negre pe topicul lui pastylat, are mondeo negru si faruri pe dinauntru negre! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning