![]() |
Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)
masinile asiatica abia acum vin din urma
si... vin tare, au multe atuuri pe care cele europene sau americane par ca le ignora... vin cu solutii tehnice de avangarda, cu motoare duale, cu sisteme electronice standard pe care restul nu le au nici optionale, etc, etc... |
Nu neaparat la sisteme electrice aleks,uite ex de 2 masini asiatice care nu poti sa nu le consider ca de top(ma refer la viteza) :
Mitsubisi Evo ,Subaru Impreza WXR. Asteas 2 care mi-au venit in minte dar nu sunt singurele.................. |
Quote:
de exemplu evo 8 motor de 2000 cc supra alimentat 263 cp ce zici golf 5 gti motor de 2000 cc supra alimentat 200 cp sa nu mai zic ca am vazut o impreza sti de 560 cp ????????"? |
Quote:
560 cp?????? Cred ca alimenteaza din mers precum avioanele!!!!!!!:lol: :lol: :lol: |
nu prea stiu ce consum are intreabal pe jobster el stie mai bine
eu cand am vazut mashina nu stiam cati cai are pe urma am aflat |
am mai auzit una... wrx-ul si evo masini care nu-s de top! de asta costa asa putin si de asta sunt preferate de majoritatea tunerilor! nici nu sunt produse aftermarket pentru ele(mai ales pt partea electrica...)cea mai rapida masina pe sfert de mila din romania e un subaru wrx(se vehiculeaza cifre ca 800 de cai cu nos)!hai sa fim realisti sunt 2masini care au facut si fac istorie!
|
Si daca tot am inceput ce mai spunetzi de r34 GTR...?care deabia e streetlegal in usa!
|
tocmai am aflat o kestie...
masina anului in lume : bmw e90 ( seria 3 nou ) cea mai sexy masina din lume in 2006: peugeot 407 :D:D:D |
am vazut un 407 coupe negru.. exista sau e alt model ?
|
exista 407coupe !!!
|
aha.. e superb :D
|
L-am vazut si eu... :) Super tare!
|
credca voi spunetzi de 407-le ala din fatza de la Trafic! masina aia se cere tunata la greu! e bestiala, concureaza puternic la frumusetze cu japonezele! nu stiu ce motor are, am impresia ca e diesel! oricum nu cred ca o va tuna, nu pare genul de om!
|
pai e patronul de la a&a computers..
|
Imi place masina, nici 406coupe/pinifarina nu e mai prejos! mi-as baga mainile un pic in ea!....chiar si diesel!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning