Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini scumpe din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/14783-masini-scumpe-oradea.html)

AleXXL 22-05-06 17:07

Re: Masini scumpe din Oradea..

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
am auzit si eu de ieri , ca a fost pe la aeroport ... dar te-ai uitat sa vezi daca ii M si la motor ?

cel care a fost pe aeroport ieri nu a fost M ... era un 530d parca ...
cel care l`am vazut eu ... era M intr`adevar ...
1.avea insemnele M pe aripile din lateral
2.avea spoiler fatza M
3.avea esapament M
4.avea sigla M pe spate ...
5.avea jante parca pe 18 sau 19 in orice caz f.mari ..
la motor nu m`am uitat ca eu eram in omv shi el chiar atunci trecea pe decebal ... urla ca nebunu ... 100% era M ... ;)

Xender 22-05-06 19:15

Un CLS negru, geamuri negre fata-spate, jante nichelate cu niste spite mai subtiri. L-am vazut ieri pe la noi doar, pacat k nu e al meu....

dask137 22-05-06 20:15

2 Attachment(s)
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir..
Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO.

dask137 22-05-06 20:17

Apropo, si masina asta si scoate ceva nu numa gura de ea ca si altele

AleXXL 22-05-06 21:49

Quote:

Originally Posted by Xender
Un CLS negru, geamuri negre fata-spate, jante nichelate cu niste spite mai subtiri. L-am vazut ieri pe la noi doar, pacat k nu e al meu....

a lui razvant RHT ;)

kupid0n 26-05-06 22:26

Quote:

Originally Posted by dask137
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir..
Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO.

...din cate stiu eu, pompi cu teszari e aceeasi persoana, de'aia are numar la toate masinile PST = pompi s... teszari....nu?? oricum are o colectie foarte faina de masini....numa' una si una....

kupid0n 26-05-06 22:27

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
lasa masina!!unde se poate vedea fata asta!!!!!!!!!!!!!???????????szip lany!!!de a pitbul asonyt nem adnam erte!!!iai

...sandule....te mai intereseaza???? hai k'ti fac lipeala k ii colega'mea....da' te anuntz ca, in postura de peshte (pimp) tre sa cotizezi la baiatu' :)) ;) ....btw'....o cheama tyna

Bogdan_mb 26-05-06 22:31

Quote:

Originally Posted by kupid0n
...din cate stiu eu, pompi cu teszari e aceeasi persoana, de'aia are numar la toate masinile PST = pompi s... teszari....nu?? oricum are o colectie foarte faina de masini....numa' una si una....

scuze de offtopic : te inseli .. pst vine de la pompiliu S. T. (nu le stiu ultimele 2 nume) iar teszari e chiar concurentul lui pompi ... daca stii de confruntarea rds vs atlas din telecomunicatii

AleXXL 26-05-06 22:43

Quote:

e ca shi cum ai zice ca Becali si Copos sunt aceeasi persoana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... e o concurentza intre ei de numa` numa ....:lol: :lol: ;)

kupid0n 27-05-06 09:49

poi si atunci ce cauta gallardo lu pompi in garaj la teszari????? adik la atelier acolo langa metro????

Bogdan_mb 27-05-06 11:05

Quote:

poi si atunci ce cauta gallardo lu pompi in garaj la teszari????? adik la atelier acolo langa metro????

de 2 ori am fost saptamana asta acolo si nu l-am vazut ... poate ca o fi fost la service , si din cate stiu e murcielago nu gallardo..

AleXXL 27-05-06 18:02

Quote:

poate i`a imprumutat`o ... LOL :lol:
shi eu am trecut pe acolo si nu am vz nimic ... :rolleyes2
data viitoare trage`i o poza sa vedem shi noi ;)

kupid0n 28-05-06 11:58

da, pardon e murcielago, am gresit eu,....oricum faza asta era prin iarna.....era masina lu' tata la reparat si cand am fost acolo l'am vazut parcat in garaj, acuma il tine pe borsului , in spatele benzinariei MASTER...i'am tras cateva poze.....o sa le pun imediat....

kupid0n 28-05-06 12:24

3 Attachment(s)
cateva poze...exterioru' ma gandesc k'l cunoaste toata lumea

dask137 30-05-06 00:16

Si teszari parcheaza de multe ori in fata atlasului :)
Si asta nu inseamna nimic :)
Pompi are 5-10 masini numai care le stiu eu, si il face pe Teszari la orice ora, si la bani, si la masini, si la secretare :)

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning