![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
cel care l`am vazut eu ... era M intr`adevar ... 1.avea insemnele M pe aripile din lateral 2.avea spoiler fatza M 3.avea esapament M 4.avea sigla M pe spate ... 5.avea jante parca pe 18 sau 19 in orice caz f.mari .. la motor nu m`am uitat ca eu eram in omv shi el chiar atunci trecea pe decebal ... urla ca nebunu ... 100% era M ... ;) |
Un CLS negru, geamuri negre fata-spate, jante nichelate cu niste spite mai subtiri. L-am vazut ieri pe la noi doar, pacat k nu e al meu....
|
2 Attachment(s)
Teszari si-a luat Ferrari ca sa nu se lase la pompi :P
si pompi nu schimba masinile ce le pastreaza. are destule si nu cred ca are rost sa le insir.. Cel mai tare tuning e dupa parerea mea ARO. |
Apropo, si masina asta si scoate ceva nu numa gura de ea ca si altele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi si atunci ce cauta gallardo lu pompi in garaj la teszari????? adik la atelier acolo langa metro????
|
Quote:
|
Quote:
shi eu am trecut pe acolo si nu am vz nimic ... :rolleyes2 data viitoare trage`i o poza sa vedem shi noi ;) |
da, pardon e murcielago, am gresit eu,....oricum faza asta era prin iarna.....era masina lu' tata la reparat si cand am fost acolo l'am vazut parcat in garaj, acuma il tine pe borsului , in spatele benzinariei MASTER...i'am tras cateva poze.....o sa le pun imediat....
|
3 Attachment(s)
cateva poze...exterioru' ma gandesc k'l cunoaste toata lumea
|
Si teszari parcheaza de multe ori in fata atlasului :)
Si asta nu inseamna nimic :) Pompi are 5-10 masini numai care le stiu eu, si il face pe Teszari la orice ora, si la bani, si la masini, si la secretare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning