Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seatul meu minor ! (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/146887-seatul-meu-minor.html)

VladM 02-11-09 18:17

Re: Seatul meu minor !

Cand o sa ajung la pasul acela o sa te contactez sigur. Deocamdata sa vand scuterul ca sa am bani sa o aranjez. VAND GILERA RUNNER !

bluey 05-11-09 06:18

Pana la urma e tdi sau e sdi?
Diferenta e enorma.
Din ibiza 1.9tdi se poate face un monstru pe 400m cu investitii moderate :D

scturoag 05-11-09 09:12

E un TDI :D

VladM 05-11-09 14:58

1 Attachment(s)
E TDI,mi-a aratat mecanicul meu turbina si conductele si alte cacaturi :D Pana una alta sa va arat ce fel de oameni sunt pe forumul acesta. " Shuba88

Stage 4

Shuba88's Avatar

Oras: Sacele
Member of:
[VW]

Default Re: vezi de treaba ta
Quote:
Originally Posted by VladM
Luata de la tigani de la netigani nu o sa ii pun niciodata carburator de Dacie(intre noi e pe injectie) o sa caut o Dacie pe injectie. Masina ta e o kitchsoasa mai bine stock decat cu cine stie ce ***uri pe ea. Si daca nu am 18 ani ce? Poate ca stiu mult mai multe decat tine si gusturi mult mai rafinate. Asa ca vezi-ti de treaba ta ca nu ma cunosti si nu comenta aiurea de mine. Chiar daca nu am 18,am masina,o sa o fac,am fost la o gramada de evenimente si intruniri asa ca nu mai vorbi aiurea. Ne-am inteles maturule ?

Mai bine teai uita din nou la masina mea k nu mai are atatea ***uri pe ea si cred ca esti printre putinii care o mai considera kitchoasa, asta una la mana, a doua la mana, daca incerci sa ma ameninti sau ceva sa stii ca mai lasat complet rece cu acest p.m. al tau, a treia la mana faptul ca nu ai inca 18 ani inseamna ca inca nu ai carnet , nu detii o masina, pe threadul tau scriai ca masina inca nu este a ta, plus habar nu ai daca are turbo sau nu, deci la mecanica esti zero fratioare,degeaba ai gusturi a patra la mana ,tu ai inceput cu jignirile, prima oara pe threadul meu te-am ignorat dar acum a doua oara nam mai rezistat, deci vezi-ti tu de treaba. Tigani sau netigani dar masina aia la cum arata eu nici gratis nu as fi luato, hai bafta pe 2 roti "

Aceasta este masina celui care "nu ar fi luat-o nici gratis" :)

scturoag 05-11-09 15:31

Eleronul ala i-a mai dat vreo 10 cai putere :lol:

Shuba88 05-11-09 16:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2782515)
E TDI,mi-a aratat mecanicul meu turbina si conductele si alte cacaturi :D Pana una alta sa va arat ce fel de oameni sunt pe forumul acesta. " Shuba88

Stage 4

Shuba88's Avatar

Oras: Sacele
Member of:
[VW]

Default Re: vezi de treaba ta
Quote:
Originally Posted by VladM
Luata de la tigani de la netigani nu o sa ii pun niciodata carburator de Dacie(intre noi e pe injectie) o sa caut o Dacie pe injectie. Masina ta e o kitchsoasa mai bine stock decat cu cine stie ce ***uri pe ea. Si daca nu am 18 ani ce? Poate ca stiu mult mai multe decat tine si gusturi mult mai rafinate. Asa ca vezi-ti de treaba ta ca nu ma cunosti si nu comenta aiurea de mine. Chiar daca nu am 18,am masina,o sa o fac,am fost la o gramada de evenimente si intruniri asa ca nu mai vorbi aiurea. Ne-am inteles maturule ?

Mai bine teai uita din nou la masina mea k nu mai are atatea ***uri pe ea si cred ca esti printre putinii care o mai considera kitchoasa, asta una la mana, a doua la mana, daca incerci sa ma ameninti sau ceva sa stii ca mai lasat complet rece cu acest p.m. al tau, a treia la mana faptul ca nu ai inca 18 ani inseamna ca inca nu ai carnet , nu detii o masina, pe threadul tau scriai ca masina inca nu este a ta, plus habar nu ai daca are turbo sau nu, deci la mecanica esti zero fratioare,degeaba ai gusturi a patra la mana ,tu ai inceput cu jignirile, prima oara pe threadul meu te-am ignorat dar acum a doua oara nam mai rezistat, deci vezi-ti tu de treaba. Tigani sau netigani dar masina aia la cum arata eu nici gratis nu as fi luato, hai bafta pe 2 roti "

Aceasta este masina celui care "nu ar fi luat-o nici gratis" :)

Dar termina ma odata ca esti enervant, si termina cu poza bagata de acum 2 ani, masina mea arata cam asa in momentul de fata:
PS: sa nu postez eu ce limbaj frumos ai tu pe pm ;)

On-topic: criminala masina !!!

morpheusmaster 06-11-09 00:02

Hai ma Vladutz ma dao drq de treaba...iti murdaresti singur threadul cu discutii de astea mizerabile?...nu ne mai arata ce oameni se gasesc pe forumul asta ca vedem si singuri...tu mai zine de masina si ce ai mai rezolvat cu ea!

Feelings 06-11-09 11:07

bafta la masinuta...

VladM 06-11-09 12:50

Morph,ma cunostii foarte bine ca imi sare tandara foarte repede,m-am enervat tare,si ma enervez cand vad oameni ca el. Pai ce sa rezolv,nimic, am vopsit in spate acolo la roata de rezerva cu negru ca era toate culorile si era urat,m-am interesat de piesele care mi-ar trebui,astept sa vand scuterul sa am bani de investit. Multumesc Feelings.

morpheusmaster 06-11-09 13:37

Poate iti aduce Mos Craciun ceva frumos :)...un plastic??? :) sau un paintjob? :)

VladM 06-11-09 15:24

Sper sa vina Mosu macar cu plasticu,ca masini sunt de condus,in plus a mai luat tata o duba sa o vanda,si cu aia as merge :)) Dupa ce vand scuterul o sa inceapa reconditionarea,dar asteptam...

VladM 11-11-09 12:36

5 Attachment(s)
Asa arata interioru dupa +/- 400 kg de apa baga-te in el :)) Cred ca stratul de rapan de deasupra l-a pastrat bine :)

Rog un moderator sa uneasca ultimele 2 posturi.

scturoag 11-11-09 13:02

Incearca sa vopsesti putin tabla aia de pe bancheta din spate... ca se vede urat cu zgarieturile alea pe ea :D
Si monteaza si tu volanu', si ce mai ai de montat ca se vede urat asa !

VladM 15-11-09 02:51

Am s-o vopsesc deocamdata VREAUUUUUUUUU PERMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!

scturoag 15-11-09 02:55

Si ce faci cu permisu' daca masina sta pe dreapta ?
Pana iei permisu, fa cumva si apuca-te serios de masina !
Sia ai si propriul tau service auto si ai face treaba mult mai usor si cu mai putini bani...

All times are GMT +2. The time now is 14:30.

- Copyright 2026 4Tuning