![]() |
Re: Espero 1.5 DOHC 16v UNDERCONSCTRUCTION
Sa mai discutat si in alte parti treaba asta...nu conteaza marimea jantelelor ci faptul ca schimbi dimensiunile cauciucurilor. Politia la un contol de rutina nu te poate amenda insa daca este insotita de control RAR se schimba situatia:-) si gata' certificatul:lol:
|
Quote:
da ai dreptate Robert, nu pot sa te contrazic dar mai rar am vazut R.A.R cu poliatia, eu am permis de 3 ani si in astia 3 ani am vazut o singura data R.A.R'ul pe dreapta pe la pantelimon intersectia MORARILOR cu FUNDENI si i-am ocolit ca eram cu un opel ascona din 88' :D si sigur ma oprea mai rar intalnesti R.A.R'ul prin oras... |
Bine ma fratilor... fie ca voi! mergeti voi cum stiti, si eu cum stiu eu, si daca o sa se ia cineva de mine cu geamurile o sa va anunt... Eu unu nu pot sa merg fara geamuri negre la masina si se pare ca sunt pe bicicleta :)) cu asa multa lumina in masina :D
Repet eu nu am alte modificari (roti, tobe) etc. bafta si daca vreti hai sa incheiem discuta asta ca incarcam thread-ul omului... |
Pai discutia sa mutat de la folii la jante, deci tu esti off topic Mike!;) Mai multa atentie data viitoare:-)
On topic. Dany_1987. Ai dreptate mai rar sa dai de control RAR dar am vrut sa iti atrag atentia ca exista si posibilitatea aceasta! |
Quote:
Da are dreptate Robert asta am vrut eu sa zic ca sa incheiat discutia cu folia si acum vorbeam despre jante, dar vad ca nu am mai apucat eu sa zic mi-a luat-o el inainte :D... Si multumesc pentru atentionare Robert ai dreptate nu sti de unde sare Iepurele ;) ... PS: astept in continuare sugestii despre jante ce as putea sa-mi pun pareri si chiar oferte de ce nu ...:-P |
3 Attachment(s)
Cat imi tai pe ale mele??? Pe 14'' , eu cred ca sunt destul de frumoase...
|
Quote:
Sunt foarte frumoase adevarat, multumesc pentru oferta dar vreau neeaparat pe 16, oricum sa le stapanesti sanatos fara incidente, sau daca vrei sa le dai : vanzare buna, multumesc inca o data dar ti-am zis vreau pe 16 sa-mi iau ca tot ma duc prin ianuarie sa fac actele la masina pe numele meu si vreau sa le si omologhez si imi plac mie mai mari...;) |
Ms, dar la alea o sa iti trebuiasca si suspensie....
|
Quote:
Da stiu, o sa schimb automat si suspensia ca e barca, cand iau o curba mai lunga asa cum e aia de la strand crangasi zici ca ma rastorn cu masina, ajung pe pasagerul din dreapta :D |
Am si eu cateva probleme, daca poate sa ma ajute cineva astept raspunsuri de la oricine care cunoaste, urmatoarele probleme ar fi :
motorul de la un timp nu mai sta bine la relanti, oscileaza turatia motorului, ba creste ba scade sub 700 de turatii si din nou creste, si nu stiu de la ce ar putea fi, multi mi-au zis ca sa-r putea sa fie de la regulatorul de turatii, dar nici macar nu stiu unde se afla ala si cum arata, daca stie cineva despre ce este vorba il rog sa ma ajute cu poze, orice ... Si cea de-a 2 problema ar fi becurile care indica ca sa terminat benzina cand e pe rosu, nu se aprinde si la fel si becul care indica ca sa terminat apa de spalare parbriz, nici acela nu se aprinde, eu am desfacut bordul, adica tot ceasul am pus becuri noi-noute le-am probat sunt bune, dar tot nu se aprind habar nu am de ce, sigurantele sunt toate bune, nu pot sa-mi explic ce e, la fel si cu problema asta, daca stie cineva care este rezolvarea rog mult de tot orice parere, sfat, sugestie, sunt bine primite poze orice... :idea::idea::arrow: |
La motor ar putea sa fie mai multe, YAC-ul, aia deai zis tu, etc. Iar in legatura cu becurile alea, la mine eu le-am scos ca ma enerveaza sa tot vad becu aprins la benzina... :D merg numai pe gaz...
|
Quote:
Da mike, nici mie nu-mi place sa fie beculete aprinse prin bord dar la mine ca si la multi altii presupun care nu le indica bine indicatorul la benzina imi dau si eu seama mai usor cand raman fara benzina, ca acul ala de la benzina oscileaza ba jos ba sus si habar nu am cand am si eu benzina sau cand nu am ma pacaleste mereu nu este ca la alte masini sa stea fix acul si plus de alta eu nu am gaz pe masina ca tine :D... Si la motor, ce este ala YAC ? Regulatorul ala de turatii care am zis eu ? si ce altceva ar mai putea fi ? pe la aer ceva ? pe la benzina nu cred ca sunt probleme... |
Quote:
|
Quote:
Mersi RD-Woo, o sa ma uit in cartea tehnica atunci dupa IAC, ca eu pana acum m-am uitat dupa regulator turatii :D poate gasesc si rezolv mersi mult... |
intretinuta masina...spor la modificat .. ;) fiindca tot sa discutat de folii..jante tobe...daca treceti prin vrancea vreodata aveti grija cu garda.. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning