![]() |
Re: Execut vopsitorie auto ieftin
Pentru o vopsire completa, trebuie demontat totul ?
|
salut, am un cielo...as vrea sa il vopsesc in primavara... te rog frumos sa imi spui si mie cat ma costa...este alb...vreau sa il fac tot alb ...am putina rugina la aripile de pe spate si putin la aripa fata stanga....in rest nu are niciun defect.Multumesc!
p.s.: masina este cea de la semnatura ca idee :) |
Quote:
|
Quote:
|
Va rog, luati aminte ca eu sunt si lucrez in Campina.:rolleyes2 Cei cu adevarat interesati, ma pot intreba diferite chestii. Am avut clienti chiar si din Constanta, dar am avut si interesati care se plangeau de faptul ca sunt prea departe dupa ce purtam conversatii si ma intrebau milioane de intrebari. Si erau din Bucuresti!!!!:shock:
Asa ca va rog, daca stiti ca nu va avantajeaza sa veniti sa va vopsiti masinile la mine, nu mai sunati sa ma deranjati degeaba.:sad: Si inca odata, pentru cei interesati, numarul de telefon este 0727610122, sau pe mess. Multumesc!:-) |
Quote:
Metalul de la interior ? Compartimentul motor ? Astea nu intra la o vopsire completa ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sal am vbit mai demult cu tine . Am un megane 2 colantat alb mat si il vreau verde cum e fordul rs vopsit tot in afara de capota (e colantata carbon) si plafon.
1, il decolantez eu sa vin la vopsit? 2, cum facem sa iasa fix culoarea de rs daca fac rost de cod e ok? mai tre ceva? 3, cat ma costa si ce tre sa fac sa o trec in talon. Ms Sarbatori fericite:) |
salut unde lucrezi in campina? am o propunere de colaborare ptr tine detaliile ti le dau pe PM
|
pentru o lada 1200 vopsire completa?
ms |
salut, un vw lupo alb cat costa?
coltul capotei e f putin indoit pt ca nu mi l-au bagat la inlocuire pe rca (masina a fost lovita, dar inlocuiesc aripa si spoilerul pe asigurarea celui care a intrat in mine). |
Quote:
|
Salut !!!....cat ar costa vopsirea completa a unui Opel Vectra B Break ?
Nu e lovita are doar cateva puncte de rugina !!! |
Salut, vopsit complet seat ibiza 2001, 2 usi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning