![]() |
Re: Oltcit Club 11r !!!
Quote:
Si nu i ai facut o poza cu n97 (al tau) ? :lol: |
bravo frate oltcitar,un proiect de nota 10 iar la capitolul muzica nota 100.cam asa ceva visez si eu pe oltcitul meu,sper sa ajung cu olteanul meu la pitesti sa facem cunostinta si sa faci show pe acolo :twisted:
|
foarte tare gandacul
bv tibi! :-) |
Frumos proiect..dar nu uita ce te-am rugat.:D
A şi sper să îţi fi fost de folos melodiile alea de rap/bass etc :D |
SUPER MASINA:headfones:headfones :mrhappy:;)Stii la ce ma refer
|
frumos, bafta cu masina, sper sa aud ce poate
|
Quote:
|
usurel cu vestile
deabia sa ajuns acasa ... :twisted: a fost foarte frumos .. dar si foarte frig tibi .. felicitari pentru masina si la mai MARE !!! |
8 Attachment(s)
Multumesc mult baieti ;)...Masina a fost ok am avut ceva mici probleme sambata seara la plecare catre hotel dar s-au rezolvat (carburatorul si jiglerele :???: ) ... Din reactiile pe care le-am vazut la altii am tras o concluzie "Masina stie sa faca senzatie" si atrage privirile tuturor chiar si asa neterminata cum este ... Ca scor nu ma pot lauda prea mult ... scorul a fost de /// 143.5db /// 38hz /// ... Oricum daca viitoare trebuie sa dau mai mult nu ;) cu precizarea ca masina nu este una de scor ci una de show asa a fost proiectata si asa va ramane....
LOCUL 1 SQ ROFEUL PASIONATULUI LOCUL 1 SPL CHALLENGE EXTREME SPL 12 Ma bate gandul sa fac ceva pe parte de SQ pentru urmatorul concurs...ramane de vazut...Timp este acum pana in primavara... Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au aruncat o mana de ajutor la nevoie si vreau sa felicit toti partipantii de la FINALA CNCA PITESTI |
frumos sistem poate il vad si eo in primavara la 4t days:D
|
Un scor bunicel , dar acum dacă maşina a fost proiectată de show şi nu de scor :D e foarte bine..înseamnă că face gălăgie :-), DanyPMD cu sistemul care l-a avut două type R ;) si linia interior Alpine a ajuns la 138,9 db , sunt curios cînd o să pună noile componente ..
La mai mare îţi doresc.Baftă şi hai cu prezentarea maşini la Oltcit ;) |
Bravo bre!!! ai depus multa munca da acu se vede rezultatu;)
|
frumoasa si live,felicitari !
|
felicitari!!!!!!
iarta-ma ca nu am dat niciun semn la pitesti si nu am apucat sa iti dau parasolarul ala...dar e acasa la mn...sta bine...daca ajungi in buc....astept un telefon mic!!!! |
felicitari!!!!!!
iarta-ma ca nu am dat niciun semn la pitesti si nu am apucat sa iti dau parasolarul ala...dar e acasa la mn...sta bine...daca ajungi in buc....astept un telefon mic!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning