![]() |
Re: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Tony cat ai dat pe cutie ? :D
|
Cutia ma costat 500 ron,nu ma intreba ce cutie este ca " NU ZIC " :) !
|
Ghicesc eu daca nu zici tu , DNC TEAM + Cutie scurta ? cine stie cunoaste :D. Aviooon cu motorrr :))
|
absolut bestiala culoarea asta :twisted:!!! topicul asta merita sticky:D
|
Multumesc tare mult ,voi reveni cu poze de la consola de ceasuri pe care o voi lua cat de curand... si de la pregatirea cutiei de viteaza:)
|
Topic Sticky!
|
Quote:
|
Multumesc, ma simt onorat!
|
Cred ca in scurta vreme ma apuc de scanat chitante.
Apucate ma de afaceri ia'le cu 200 si vinzi la d'astia comozi ca mine cu 500,faci un ban ce naiba. 1. Cutii ca asta se gasesc,insa cam greu nechinuite. 2. De unde am luato am garantia si siguranta ca este buna. 3. Daca o iau de-acolo cu 400 nu cu 200 mai ma costa transportul si nici nu am garantie. Fiti subiectivi! Discutii despre cutie si contradictii la cati bani dau eu pe piese si astea la locul meu de munca unde ma zbat zi de zi. Se gaseste cate unul de nu are ce face si face socoteala masinilor altora ( poate de-aia nici nu-si mai prezinta multi investitiile si masinile aici). Atat am dat si daca vreau dau si 5 mil pe 1 bec cu toate ca la vitan cu 4 ron imi da si un sticker " tuning ". |
cel putin superba masina asta!!! imi place foarte mult bootykitul, nu ii gasesti nici un unghi din care sa nu dea bine, de culoare nu mai zic.
felicitarile mele pentru munca pe care ai depus-o pentru a face ceva atat de frumos |
Quote:
|
Quote:
Primul element al bady-ului pe care mi l-am dorit a fost bara spate... a urmat bara fata de Nissan Skyline,bara care am ezitat de 2,3 ori sa o mai fac insa am facuto si chiar imi place tare mult. Pragurile de la NTC,facute la Tnt Tuning. Badboy-ul facut dintr-o bucata cu capota si pe exterior si pe interior. Iar sus la stergatoare prelungire DTM by Rieger :) Ca exterior am sa mai montez eleron luneta CSR automotive care l-am achizitionat deja si , eleron haion GT wing 150. ( Toate la timpul lor ). En`joy si ma bucur ca place multora. |
Am achizitionat si alarma : urmeaza sa o montez.
Astazi am primit confirmarea la coletele care vin catre mine : 1. - Manson frana de mana din piele neagra cu,cusatura dubla alba. - Manson schimbator viteze din piele neagra cu,cusatura dubla alba. Coletul pleaca luni catre mine. 2. Ceasuri suplimentare stalp ( presiune ulei, turometru,temperatura apa ) mi-as fi dorit volmetru insa nu am gasit modelul respectiv. Coletul a plecat astazi catre mine ajunge sambata sau luni. 3. Kit-ul conversie 1 singur stergator trebuie sa ajunga in tara saptamana ceasta,saptamana viitoare exista probabilitatea de a mi-l trimite. Va tin la curent cu viitoarele modificari,imbunatatiri,achizitionari:) |
Tonny, cat ai dat pe turometru?
|
de unde faci comenzi pentru produse?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning