![]() |
Re: Fiat Grande Punto Racingline by MSDesign
Imi cer scuze, am fost dezinformat. GM era la un pas de a cumpara Fiat, dar pe urma s-au razgandit. Scuze, din nou. M-am grabit.
Fac o paranteza de la aceasta discutie: cred ca moderatorii au cam uitat de thread-ul asta. Suntem offtopic de mult. |
1 Attachment(s)
numi place fiatu in general
|
Si ma rog ce nu-ti place la Fiat?
|
Quote:
|
Frumos argumentat, dar din pacate te-ai chinuit degeaba. Mantra posteaza peste tot sa-i creasca rangul :-P
|
baieti buni,eu nu am nimic cu nici unul{siceri sa fim fiatul e fiat adica e o masina la un pret accesibil}eu din propria experienta am avut un punto din 2000,1300-65 cai si era ca o caruta,nu tragea de loc,dar grande punto e altceva acum mai am de 1400-95 cai benzina bun inca nu am dat tare in el,e nou dar sincer am vazut un bmw745 cred nu foarte nou poate gresesc numarul dar cica are 500 cai ,...dar sa vedeti cind a apasat pe acceleratie cum a fugit fundul masinii,,si cum se auzeaaaaa nu am auzit in viata mea asa ceva{am vazut si alte masini,,,carera..lotus...ferari}dar asta m-a speriat.
|
Stai putin ca nu inteleg. Tu compari Grande Punto cu BMW seria 7 ???
|
nu ,dar zic ca bmw e BMW{nu neaparat seria 7}orice bmw
|
Si ce legatura are BMW cu Fiatul? Cate BMW-uri poti cumpara cu 15.000 de euro? Zero, eventual volanul imbracat in piele si o janta. Cate Fiaturi? Unul intreg si bine echipat.
|
corect,sincer eu ma feresc de masini cu tractiune spate
|
Daca stai in California sau Monaco e perfecta tractiunea pe spate, daca nu cea mai buna alegere este un Mitsubishi Evo IX :D
|
bmw -ul e bmw e o afirmatie proasta, sa fim seriosi motoare de bmw mai mari si-o fura de la alfa si fiat cu motoare mult mai mici. Fiat-ul e ieftin pt ca nu-ti ofera luxul unui bmw si calitatea materialeltor interiore (bordul parca din cauciuc), daca vrei lux i-ati lancia sau alfa, maserati quattroporte (pe care nu l-as da nici pe 5 seria 7 si 7 seria 5) fiat-ul se adreseaza unei categorii aparte. De bmw dupa parerea mea e doar tractiunea spate si stabilitatea (dar oricum sub alfa) pt ca pe mine luxul nu ma intereseaza, fiat ofera tot ceea ce-ti este util (geam elect, ac, destule reglaje si confort) sa sti ca poti sa-ti dotezi fiat-ul sa coste cat un bmw numai ca bmw e o marca premium (ca alfa) si e gata dotat. Si un motor de 4,5 l doar nu vrei sa fie bleg ca ar fi culmea, si bunicamea daca ar face un motor dala ar fugii. un 318 i (129 CP) nu are cuvant de spus in fata unui 147 1.6 16 v (120 CP), masini cam de aceeasi greutate si pret asa ca mai gandeste-te nu-mi da exemple de 4.5 l pt ca scot Ferrari la atac ;) Te-ai gandit la rusinea aia de masina 316 i care e o rusine dupa parerea mea sau 116 i, pai compara-l cu un alfa de 1.6 si atunci o sa vezi fortza latina. Cat despre Fiat eu unul numai masini italienesti o sa-mi iau, iar o masina cu sigla fiat nu o sa lipseasca din colectia mea pt c a e incarcata cu 115 ani de istorie si pasiune.
|
bravo nu te lasa,eu punto care l-am avut era o prostie,o carutade 60 cai ,mai astept putin cu grande si apoi ii dau in gusa sa vad cit fuge si asta
|
Punto 60 CP nu e o masina pt fuga, e facuta pt consum si pt oras, 0-100 Km/h adik cat e necesar in oras ii trage foarte bine (nu-mi spune ca nu e asa). Si nu-mi spune ca nu e bine pt asa un motor, in carti scrie 0-100 Km/h in 14.2 sec (dar scoti mult mai bine) viteza max 155 (165 am mers eu cu a lu' nevastamea), plus ca in a-4a i-am dat si 145 si trage superbine pana in vit a4-a, in a-5-a intradevar nu trage. Ce zici de bmw 316 i cu 0-100 in 13 sec sau de vw Polo 1.2 64 cp - 15 sec sau de 55 cp 17.5, sau golf 1.4 75 cp - 14.7 sau de gluma aia de masina skoda fabia 1.2 55 cp 18.4 sau 64 cp 15.9, seat ibiza 1.2 14.9, megane 1.4 cea mai naspa caruta, nissan micra 1.2 65 cp 16.3 . Deci mai gandeste-te oricum e nr 1 in clasa sa ca si performante si nu e un motor facut pt fuga e facut pt consum e un simplu motor cu 8 v sohc mpi, pt fuga punto are 1242 cmc 16 V dohc care tot nr 1 e in clasa sau mai nou 1.4 16 V care e supersportiv. In final Punto 1.2 60 cp e o masina frumoasa si economica de oras,si sa-ti mai zic ceva m-am luat cu logan 1.6 90 CP cu a lu nevastamea si l-am cam facut sa planga pe tipu cu loganu' tunarit :) nu zic dupa 150 poate e mai tare dar cand eram la 130 in a3-a era cu mult in spatele meu, eu nu ezit sa-l iau in oras cand e liber pt ca imi face bine la buzunar ;) si e chiar sprinten atunci cand e nevoie, plus ca e superb (are varianta in 3u full options). Atunci cand alegi o motorizare trebuie sa te gandesti pt ce e facut eu vreau sa-i vand nevestei asta si sa-i iau 1.9 d 60 cp tot in 3u care e cel mai bun prieten al buzunarului tau 7 in oras si 4.8 in afara motorina.
|
multumesc,cred ca al meu era foarte obosit,ca la sprint ma intrecea si un pegeot de 55 cai 1000cmc,si imi venea sa pling
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning