![]() |
Re: Cautam Graficieni in photo shop si desene de mana
Quote:
|
Quote:
Esti admis pentru photoshop . Si tu vei lucra cu noi |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Prima data doream doar 2 angajati . Dar din fericire am gustat din frumusetea cu acre lucrati toti 3 si nu numai si am ales sa va luam alaturi de noi pe toti 3 . Felicitari tuturor care au lucrat si mai ales celor 3 baieti care si-au dat tot interesul pentru ceea ce au facut . |
multumesc frumos si imi pare rau ca nu am facut nici un render dar daca aveti nevoie o sa il fac....felicitari ace si c180
|
multumesc si eu frumos ..si asemenea felicitari si "colegilor" mei:) ..Ps thunder ti-am trimis mail cu datele
|
Multumesc. Am trimis mail-ul cu datele de contact. Astept sa incep lucrul cu voi si cu noii colegi ;)
|
1 Attachment(s)
am trimis toti mail si nu ne-a contactat nimeni;)
|
Quote:
Ne cerem scuze inca odata pentru neplacerile create |
avand in vedere ca esti destul de bun la desenul de mana, iti sugerez sa faci o investitie in niste markere profi... Recomand Copic sau daca nu ai foarte multi bani poti sa iti cumperi si niste Tria Letraset . Nu va bagati la photoshop decat daca aveti tablete grafice si monitoare babane.
|
o sa imi cumpar si markere profi in viitorul apropiat deocamdata vreau sa ma axez pe laviu si tempera in general......cat despre photoshop lucrez destul de bine si fara tableta
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning