![]() |
Re: supermirafiori
Quote:
ms ms my vw lover friend :* |
Re: supermirafiori
bv gogule :P hai k incep schimbarile :))
|
Re: sal
super masina ma bucur ca ai reusit daca ai nevoie de piese am destule si fiatul meu aavut motor cu o axa cu came nu e cine stie ce , daca vrei motor cu 2 axe 1,6 sau 2,0 suna -ma tel 0740421408 bafta
|
Re: Supermirafiori
Multumesc Rares :D , este ceva de capul lui , din pacate am carburator de 1.4 :)) , probabil de aceea si consumul mai mic , este foarte probabil sa am nevoie de o cutie de viteze sau una alta ... mai bine iti dau un pm :)
|
intodeauna mi-a placut modelul asta de la fiat,ai putea sa pui niste scaune racing ar da bine
|
scaunele sunt ultima mea grija , ii pun unele originale de supermirafiori , acum cred ca are de mirafiori si sunt foarte uzate ma doare spatele de la ele
|
1 Attachment(s)
puncte puncte...
|
1 Attachment(s)
Chiar ma intrebam cand se va intampla asta...
|
Las ca acu te injura lumea si mai mult ca faci zgomot:lol: presupun ca se aude mai tare aa?:-P
|
Probabil ca ma injurau oricum pe tema masinutelor :lol: , se aude doar mai accentuat , in ture joase ceva mai gros ca pana acum , in rest se aude chiar sportiv , ma ajuta ceva si intermediara , cand imi faci o vizita sa o auzi live ?
|
Quote:
|
|
Deci la tine a ajuns masina :D.. O stiu de mult timp, stau in bloc cu baiatul de la care ai recuperat-o (mi-a povestit ca a revenit la cineva dupa multi ani etc :-) ), poate daca as fi avut ceva banuti ar fi fost tot aici masina acum, dar la mine :-P.. Chiar, piese se gasesc pentru asa ceva in Ro ? Si piesele noi cat de scumpe sunt ? Adica daca "consumabile" gen bucse, placute frane, bielete sunt totusi la un pret.. acceptabil.
Super masina, dar m-a deranjat ca era tiganita putin, plasa de pe grila, toba, si mai ales pragurile alea, si faptul ca nu mai era TC, parca avea si carburator de dacie :?:.. Eh, succes in continuare cu masina! Era in Remat Sud (Berceni) acum vreo 2 luni cand am fost pe acolo un Fiat 128 TC parca, intr-o stare foarte buna, la motor / interior arata nou (de fapt toata masina arata excelent nu stiu cum a ajuns acolo..), 1.6 TC, poate te intereseaza unele piese! Sau motorul daca s-o poate cumpara de la aia.. |
Nu trebuia sa mai ajunga la altcineva , trebuia sa se intoarca la mine , nu mai speram sa o recuperez dar se pare ca rugaciunile mi-au fost ascultate , carburator de dacie nu are , e webberul dublucorp de fiat (ps unele carburatoare de dacie erau webber dar cu o singura camera) , eu m-am imprumutat ca sa o recuperez si inca n-am platit datoria dar nu-mi pare rau , cand m-a sunat cristi am ramas blocat , nu mai pleaca nicaieri masina asta niciodata , tiganita oarecum , pragurile sunt cam exagerate , dar ma ocup si de ele cand am sa o si vopsesc , plasa aia era o improvizatie , eu aveam masca si kitul la subsol din 2001 de cand a fost vanduta , stiam ca isi vor gasi o intrebuintare , dar nu mai eram atat de sigur ca pe aceeasi masina , piese consumabile habar nu am , am sa ma interesez la alpadrino sau la unix , TC - twin cam :D , dar motoarele de la fiat erau numite mai multe tc , ex abarth 1000tc , este 600 cu acelasi motor ohv , dar da ii duc dorul TC-ului care a ajuns pe o barca .... am inteles ca a fost si unul de lancia de putere ceva mai mica , 1.6-le de regata isi face treaba , nu trage el la acei 100 de cai dar merge , momentan va ramane asa pentru consumul redus dar imi bag eu nasul si se rezolva , TC-ul consuma 20 :lol: , multumesc de urari si ne mai auzim pe aici , stiu pe cineva care vinde unul cu 2.0 TC dar vrea 2600 de euro pe el .
|
faina, si un vecin are :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning