![]() |
Re: Lamborghini Gallardo VS Ferarri F430
cu toate ca au aceleasi performante amandoua parca lamborghini e mai frumos
sta mai bine p sosea |
datorita apartenetei la F1 si ca f430 detine multe lucruri imprumutate de pe pista as alege ferrari dar pt uz zilnic gallardo e cel mai potrivit
|
cu toate ca au aceleasi performante amandoua parca lamborghini e mai frumos
sta mai bine p sosea aha.deci ferrari decoleaza de pe sosea si mai ales in curbe,nu?ba,da ce priceputi sunt unii. |
pai cu diffu ala dragut am inteles ca sta extraordinar de bine Ferrariu
|
acelasi lucru il stiam si eu dar sunt multi "priceputi" pe aici
|
Se poate sa fie persoane carora nu le plac Ferrariurile si prefera alte marci, sau care prefera designul Gallardoului. Ca si performante cred ca e clar ca F430 e superior.
|
Poate se referea la criteriul optic :) . Ca ii place mai mult sa vada un Lambo alergand , ca se muleaza mai bine pe sosea ... dar daca a gandit ca sta mai bine (stabilitate) e clar ca e "priceput"
|
F430 fara nici o ezitare
|
Fara indoiala as alege Ferrari F430. In primul rand sunt mare fan Ferrari si in al doilea rand este mai tehnologizata si avansata dpdv tehnic.
|
Imi retrag cuvintele din primele pagini, am ajuns la ideea ca cele doua sunt niste vise si nu-mi permit sa le compar. Efectiv nu pot.
|
Quote:
|
Man eram ferm convins ca 430 e mai tare, dar ce rost are, ambele sunt niste rachete.
|
Ca si design, Lambou e mult mai misto, are personalitate.
Ai dreptate nu prea ai de ce sa le compari, dar mai stii, poate chiar este un user care vrea sa isi cumpere supercar si nu stie ce sa aleaga, Ferrari F430 sau Lambo Gallardo...Ok chiar nu are rost sa le compari :lol: |
Quote:
|
Daca sunt totusi, va pot face eu CASCO la ea???? Glumesc, dar daca sunt..........se rezolva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:32. |
- Copyright 2026 4Tuning