![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
3 Attachment(s)
faceti-mi si mie masina pls da tunata ca a mea e stock
alegeti una dintre poze |
Quote:
Quote:
|
Quote:
hm ... nu sjtiam ca suntem vecini ... de garaje :D da ideea aia cu spoileru chiar ii cam prea de tot ... si cam f greu de realizat ... imi tra ceva ce sa si pot face |
las ca refac masina cu ceva realizabil:D:D:D
ps: (offtopic)te-am vazut azi fara praguri si alea le schimbi? |
1 Attachment(s)
uite aici ceva realizabil.....body kit-u exista.....nush cum sa fac altfel daca nu stiu si ce vrei......
|
arata mai misto...jantele au ramas un pic aiurea... poate reusesc si eu sa o fac
|
stiu de jante alea nu le-am mai refacut
|
hm ... pei acuma parca ii mai ok ... pragu l'ai prins chiar bine ca, cam asa o sa arate, cel putin partea din spate, la eleron nici nu ma gandesc, vreau sa fie o masjina asja mai gangsta :D da spoileru ala fata ii prea incarcat, adica chestiile de pe lateral nu traba, in rest itz ok :-) ms fain!
|
noh ma bucur ca la prag am nimerit-o ....la spoileru' fata dami un model sau ceva care sa til fac ca nu pot sal nimeresc si pe ala:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
uite asja ;)
|
Cine se leaga la cap cu un Capri MKIII. L-am luat si vreau sa-l fac in stilul "muscle car".
Mai jos aveti un link catre o arhiva de poze. Va puteti alege care vi se pare mai buna pentru desen. http://www.fordcaprilaser.co.uk/pictures.htm |
poti sa dai si un exemplu d muscle car care iti place ... dupa aia le topim la 1000 d grade si le combinam :p
|
2 Attachment(s)
sa nu-mi dati in cap va rog... sunt intr-o stare proasta d inspiratie...
astept comentarii si sfaturi :D |
da!bine Ace Axel!frumos fordu.
Pt roti si umbre tari iti recomand un marker negru.se obtine un efect frumos de contrast.eventual si pt masina,foloseste marker de diferite culori.si in combinatie cu creioanele colorate iese aproape reala,daca stii cum sa fentezi reflexiile,lumina/umbra. bafta! |
ms ad1... e km prima masina in care folosesc culori si incerc sa ii dau si reflexii si porkrii... mai am mult d lucru
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning