![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
In bucuresti nu il aveam pus..Iar in sat la Bc m-a luat din mers..Si aveam viteza mare si nu am mai avut timp sa franez..
|
si cat ai luat amenda, sau daca ti-a dat amenda ;)?:)
|
Quote:
|
fuai sa-mi bag :)....inseamna ca aveai 120 ... ca mi-am luat si eu una pe la 110 de 3mil.
|
eu am luat in decurs de sase luni 3 amezii pt viteza de peste 100km/h
dar faza de am am ramas cu permisu e ca eram cu trei mashini dif |
Ce se intampla daca ai 180 km/h dar ai masina cu nr straine si ai carnet de conducere din alta tara >?
Ce pot sa-ti faca atunci ?Stie careva sa-mi spuna? Merci anticipat |
Iti ia carnetul chiar daca esti din alta tara. E o lege noua data acum si legea e valabila si pt straini
|
A si carnetul e trimis imediat la ambasada, iar tu (ca strain) nu mai poti sa il iei decat de la unitatea emitenta a carnetului
|
pai tot aruncau astia veniti de la italia permisul la melitian si n-avea ce sa le faca, in afara de amenda...
si permisul ti-l ia de la 100 + 0,1 km /h :D si nu-ti face dosar penal, e un *** de contraventie, nu faci trafic de droguri... ;) |
Quote:
|
Hai ma ca eu nu cred,n-am auzit de nici o lege in care are voie sa-ti ia permisul din alta tara,poti sa-mi pui si mie lege ca atare ca mi-e tare greu s-o cred.
Din cate stiu eu si asta in toata Europa daca esti pe teritoriu strain nu are voie sa-ti i-a carnetu ca e cu totul alta treaba ( nu-s aceleasi legi pt toate tarile) asa ca i-l arati , el se uita ,ti-l da inapoi , si tu pleci:twisted: :evil: :twisted: . Te rog lamureste-ma cu legea aia . Merci |
Vezi si tu in noul regulament poate scrie ca nu am apucat sa il citesc tot...
Treaba e sigura. Daca vrei sa te convingi incearca si tu sa treci pe langa radar cu 180 si vezi ce o sa se intample. Stiu din surse sigure. Iti ia carnetul si iti spune: IL VEZI? UITE CA NU IL MAI VEZI :D :) |
Quote:
am vb eu cu un politist shi mia zis ca tre sa am 50+max10km/h ca sa imi ia permisu adica la 111km/h ai cam supto |
In lege e daca ai peste 50 fata de viteza legala iti ia permisul, insa majoritatea mai lasa loc de un 10km marja de eroare
|
Da-mi si mie un link pt regulament WOW ca tot nu pot sa cred.Nici unul din amicii mei din alte tari n-a auzit de asa ceva .
Pune un link ca sa pot sa consult si eu pls.Merci |
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning