![]() |
Re: F1: Renault vs. Ferrari
Ferrari RULZ!
|
Schumacher cel mai bun pilot de F1 dar akm s-a retras. Alonso este tanar dar nu cred ca va ajunge vreodata la valoarea lu Schumi . Oricum eu nu prea mai urmaresc F1 dar am auzit k a aparut un nou pusti L.Hamilton care are mai sanse sa o ia pe urmele lui Schumi
|
felicitari tocmai ai dezgropat un thread vechi de 2 ani -.- acum nu prea mai e renault in forma
|
patriciu negociaza preluare unei echipe de F1, parca Super Aguri, cu datorii de peste 150 mil. euro.
romania in F1 pare un vis realizabil. ps: pare un topic fara varsta! |
Ferrari Forever!!!
|
Ferrari is the best.
|
Ce topic interesant...
Nu prea mai au cei de la Ferrari concurenta competitiva, dar sa speram ca in curand... Altfel, iar vedem desen tehnic si...atat. |
:lol:ce m-a amuza postul acesta:
Quote:
|
Ar trebui inkis acest thread! Nu isi are rostul cel putin nu pt campionatul de anul acesta!
|
normal ca ar trebui inchis. Ferrari e in plina lupta pentru titlu pe cand renault este intr-o cursa de recuperare si doar printr-o minune o sa ia campionatul anul asta.
|
LOL...inchidem usa cand nu ne convine ca se face curent, este ?
:P |
Quote:
Quote:
|
Nu exista comparatie nici intre shumi si alonso, nici intre ferarri si renault din nici un punct de vedere.
Ferarri clar superior, la fel si shumi, desi nu sunt fan nici ferarri, nici shumi. Sunt realist si obiectiv ;) |
Quote:
|
Cred ca am dat quote gresit! Dar oricum legat de ce ai zis nici o minune nu cred ca i`ar mai ajuta pe cei de la renault
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning