Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

plm_tuning 31-01-10 22:01

Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)

Mulţumim frumos, sper să vă placă şi mai mult cele două maşini care ies īn martie la rampă :)

tracky 31-01-10 22:07

cum ati facut cu manerele ? acum se deschid din telecomanda sau doar din interior ?

sageata 31-01-10 22:09

din interior. numai pt. cine vreau eu:twisted::twisted::lol::lol:

SoundIdentity 01-02-10 09:43

imi place :) foarte tare...ceva mai deosebit ca alte spoilere....dar putin este din imaginea spate a masini asa e? masca intre faruri e beton capota lasata e cu bun gust :) frumos :)

sincer dde ce e pacat ca le duce numele la parasolaru ala ca aia care conduc siteul acela sunt niste comunisti ...in rest chir cool :)

plm_tuning 01-02-10 10:19

Să ştii că o laudă de la tine facă mult, e mare lucru, la cāt de critic eşţi tu de fel :)
Mulţumesc, īntr-adevăr, ai dreptate cu spoileruol spate, iar parasolarul va fi schimbat, că-i mănānc urechile dacă nu, numai să fac eu materialele şi pe urmă :)

SoundIdentity 01-02-10 11:00

pai sunt critic ce e frumos e frumos ce nu nu ....
tuningul e ori tuning ori lingusala :):):):):):)
eu 1 data am vazut curu lu asta si am remarcat de parca ai asortat ceva in el nu?:)

vezi ca la mine chestia aia ce ai scris pe topic nu merge e sec sec ...de ce oare?

plictisit 01-02-10 16:46

foarte reusit golful lui sageata, desi singura chestie care nu imi place cum vine bara spate la evacuare, nu prea imi plac genul asta, dar oricum per total foarte frumoasa

johnsonxxl 02-02-10 16:19

prea tare golfuletu'..bravo baieti :D tineti-o tot asa...bafta

Shorty 04-02-10 02:31

3 Attachment(s)
Salutare!
Hai sa mai improspatam si cu un pic de audio.
Acum se lucreaza intens la finisarea si pregarirea fetelor de portiera,pentru tapitat,o sa revenimcu poze....
Numai bine.

SoundIdentity 06-02-10 21:00

maa la usi pot sa ''comentez''?
nu e frumoasa pozitionarea ...una ai scoso cealalta ai batuto ca-n cuie si cu distanta intre ele fara nici o modelare usoara ...eu zic sa o mai relucrati putin pana nu incepeti finisarea :)
nu te supara pe nea sandu ca punand mana se invata :)

Shorty 07-02-10 20:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3058483)
maa la usi pot sa ''comentez''?
nu e frumoasa pozitionarea ...una ai scoso cealalta ai batuto ca-n cuie si cu distanta intre ele fara nici o modelare usoara ...eu zic sa o mai relucrati putin pana nu incepeti finisarea :)
nu te supara pe nea sandu ca punand mana se invata :)

Nu-i suparare:-)
Pai asa ca sa aduc argumente in apararea mea:
1. Au fost primele fete de portiera,nu am avut nici cea mai mica idee cum sa le fac la acel moment.
2.Distanta mare intre ele a rezultat din lipsa capacului la unul din difzoare(capacul are un diametru destul de mare si micsora distanta),dar proprietarul le-a pierdut.
3.Difuzorul mai aproape de crossover are o forma doar ca nu e foarte pronuntata,pentru ca riscam sa lovesc cu el in scaun in unele conditii

Fetele au fost finisate urmeaza sa fie tapitate.In realitate arata mult mai bine :D si proprietarului ii plac(asta e cel mai important).

Cum ai spus si tu,numai incercand si lucrand se invata.Accept orice alta sugestie si "reclamatie" .

SoundIdentity 07-02-10 20:45

ok boss dar nu e rusine sa te uiti si sa te orientezi la multe poze sa prinzi viziunea pozitiei :) in rest mult succes ca peste un an vei scoate deja ceva foarte frumos :) antrenamentul conteaza :)

plm_tuning 11-02-10 10:45

6 Attachment(s)
O prelungire pentru spoilerul faţă original de Bora sau Golf 4, īnainte de a fi vopsită. Urmează prelungirea pe spate şi pragurile īn acelaşi stil.

Outta Control 20-02-10 13:26

2 Attachment(s)
Salut! Imi poti spune te rog un pret pentru o prelungire la bara fata si pentru modificarea eleronului? Am pus 2 poze cam cum as vrea sa arate, la eleron vreau 2 "aripi" pe lateralele lui iar la bara cam cum se vede in poza, prelungirea sa urce putin pe bara.

Multumesc!

Attachment 1324255 Attachment 1324256

plm_tuning 21-02-10 17:57

Ţi-am dat mesaj privat cu ambele repere...

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning