![]() |
Re: PLM Tuning & Audio Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta ;)
Mulţumim frumos, sper să vă placă şi mai mult cele două maşini care ies īn martie la rampă :)
|
cum ati facut cu manerele ? acum se deschid din telecomanda sau doar din interior ?
|
din interior. numai pt. cine vreau eu:twisted::twisted::lol::lol:
|
imi place :) foarte tare...ceva mai deosebit ca alte spoilere....dar putin este din imaginea spate a masini asa e? masca intre faruri e beton capota lasata e cu bun gust :) frumos :)
sincer dde ce e pacat ca le duce numele la parasolaru ala ca aia care conduc siteul acela sunt niste comunisti ...in rest chir cool :) |
Să ştii că o laudă de la tine facă mult, e mare lucru, la cāt de critic eşţi tu de fel :)
Mulţumesc, īntr-adevăr, ai dreptate cu spoileruol spate, iar parasolarul va fi schimbat, că-i mănānc urechile dacă nu, numai să fac eu materialele şi pe urmă :) |
pai sunt critic ce e frumos e frumos ce nu nu ....
tuningul e ori tuning ori lingusala :):):):):):) eu 1 data am vazut curu lu asta si am remarcat de parca ai asortat ceva in el nu?:) vezi ca la mine chestia aia ce ai scris pe topic nu merge e sec sec ...de ce oare? |
foarte reusit golful lui sageata, desi singura chestie care nu imi place cum vine bara spate la evacuare, nu prea imi plac genul asta, dar oricum per total foarte frumoasa
|
prea tare golfuletu'..bravo baieti :D tineti-o tot asa...bafta
|
3 Attachment(s)
Salutare!
Hai sa mai improspatam si cu un pic de audio. Acum se lucreaza intens la finisarea si pregarirea fetelor de portiera,pentru tapitat,o sa revenimcu poze.... Numai bine. |
maa la usi pot sa ''comentez''?
nu e frumoasa pozitionarea ...una ai scoso cealalta ai batuto ca-n cuie si cu distanta intre ele fara nici o modelare usoara ...eu zic sa o mai relucrati putin pana nu incepeti finisarea :) nu te supara pe nea sandu ca punand mana se invata :) |
Quote:
Pai asa ca sa aduc argumente in apararea mea: 1. Au fost primele fete de portiera,nu am avut nici cea mai mica idee cum sa le fac la acel moment. 2.Distanta mare intre ele a rezultat din lipsa capacului la unul din difzoare(capacul are un diametru destul de mare si micsora distanta),dar proprietarul le-a pierdut. 3.Difuzorul mai aproape de crossover are o forma doar ca nu e foarte pronuntata,pentru ca riscam sa lovesc cu el in scaun in unele conditii Fetele au fost finisate urmeaza sa fie tapitate.In realitate arata mult mai bine :D si proprietarului ii plac(asta e cel mai important). Cum ai spus si tu,numai incercand si lucrand se invata.Accept orice alta sugestie si "reclamatie" . |
ok boss dar nu e rusine sa te uiti si sa te orientezi la multe poze sa prinzi viziunea pozitiei :) in rest mult succes ca peste un an vei scoate deja ceva foarte frumos :) antrenamentul conteaza :)
|
6 Attachment(s)
O prelungire pentru spoilerul faţă original de Bora sau Golf 4, īnainte de a fi vopsită. Urmează prelungirea pe spate şi pragurile īn acelaşi stil.
|
2 Attachment(s)
Salut! Imi poti spune te rog un pret pentru o prelungire la bara fata si pentru modificarea eleronului? Am pus 2 poze cam cum as vrea sa arate, la eleron vreau 2 "aripi" pe lateralele lui iar la bara cam cum se vede in poza, prelungirea sa urce putin pe bara.
Multumesc! Attachment 1324255 Attachment 1324256 |
Ţi-am dat mesaj privat cu ambele repere...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning