![]() |
Re: Drag Race: BMW M5 vs. Nissan GT-R (plus altele)
Quote:
|
stau si ma minunez daca nici acuma dupa ce vedem cu ochii nostri ca o masina castiga in fata celeilalte (nu conteaza ca distanta e de 10 cm sau 5 m) si ne tot balacarim sau ne incapatanam sa credem cu indarjire in niste cifre sau sa aparam o marca sau alta..oamenii aia se dau la distractie si ne ajuta si pe noi sa ne facem o idee despre performantele reale ale acelor supercaruri.daca am fi in romania am fi in stare sa ne dam in cap unu la altu ca unu a furat startul ca aia nu a fost stock ca unu avea nu stiu ce si celalalt nu... haideti sa fim mai toleranti mai moderati pentru ca la urma nu avem nici unul nimic de castigat nu se dau nici puncte nici bani..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci m 5 are sanse in fata la gtr cu cai mai multi altfel e pa in fata GTR-ului PS M5 eu zic ca e mai fiabil ca Gtr-ul dar altfel sa nu aud prostii de genu ca daca ar fi integrala l-ar face si vrajeli de genu |
Era f. plauzibil ca BMW-ul sa fie mai lent...cred ca toata lumea se astepta la asta, chiar daca BMW-ul recupera pe final. Oricum sunt 2 abordari diferite. Eu desi sunt fan BMW sunt si fan "performanta bruta" iar in cazul asta as prefera o masina mai rapida si mai tinereasca si mult mai performanta pe circuit decat un salon rapid si comfortabil ce se adreseaza categoriei de varsta de peste 40 de ani, adica o masina rapida si comfortabila cu care sa se miste rapid pe autostrada.
|
Quote:
ps:Trebuia sa il puna la "tranta" cu un e46 GTR si atunci mai vedeam rezultat!:lol: |
[QUOTE=p-george;2620449]L ai condus sau te iei doar dupa ce zice ala ? Tocmai pt ca are de 2x mai multi cp pleaca "execrabil" cum zici tu...E prea multa putere si rotile derapeaza...da chiar si la rolling start...
Ca tu te uiti la ccr in spate si nu intelegi nimic, aia e iarasi problema ta..insa sa zici ca e caruta acoperita cu folie...Zau asa ..Si prietena mea a inteles mai mult din ce se afla acolo... Masinile astea toate au suspensia tare pt ca hypercar cu garda la sol de 20 de cm si amortizoare de limuzina nu s a inventat inca...Iar cei care si cumpara astfel de masini pt asta le vor...Nu ii intereseaza disconfortul ca nu merg la piata cu ele astea si nici la ture de dorobanti sau magheru... reply dar ferrari sau lambo arata mult mai bine shi te fac sa te simtzi mult mai bine in ele sau un slr amg sau un m6 shi sunt mashini super sport , acuma fiecare cu parerea lui nush yo unu nu mi-as lua niciodata o idiotenie de genu ala ... shi testata la top gear de stig pe circuit nu a rupt gura targului ... asa ca dupa ce ca-ti rupi spatele si fundu in ea tot degeaba ca nu e cea mai buna a iesit in topul ala pe 5 park ... asa de accelerare in linie dreapta cu ceva bani orice mashina poate devenii avion ... ma uit la m3 e46 modificat de HPF in stage 4 la vreo 1000 de cai ... rupe astfaltu ... sau un slr amg modificat , sau un m6 de la g-power ca pe filmuletz mi se pare ca ajunge intr-o sec , o sec jumate la 80 in treapta a1-a ... asa ca nu ma lua u pe mine ca sunt atat de prost incat shi prietena ta ma invatza ce sunt alea mashinile adevarate ... aia nu e mashina aia e un *** de cart ... caroserie de DTM wtf ? |
Quote:
e un motor imens nu e cel de 1.4 de 75 de cai deci chiar daca nu e turbo tot castiga ceva caluti. |
Quote:
sunt in continuare sceptic ca un gt2 ia bataie de la un gallardo:) |
Quote:
mie personal mi se pare Lp 560 o masina mai reusita ca gt2 din mai multe aspecte |
Quote:
acum se pare ca e un supercar. |
Quote:
|
wooooooooow Koenigsegg CCR fuge atat de bine incat ala cu ferrariul parca are bicicleta
|
Quote:
uitete putin pe: http://www.bbc.co.uk/topgear/show/powerlaps.shtml aici sunt timpurile scoase pe pista top gear nu vad sa existe vreun bmw in fata la GTR iar in schimb Gtr pe pista mai performant ca: Lamborghini LP640,Porsche Carerra,Koenigsegg CCX,Mercedes McLaren SLR,Ferrari599GTB,Ford GT,Ferrari 360 CS,Porsche GT3 RS,Corvette Z06,Mercedes SL Black,Zonda,Koenigsegg,Aston Martin DBS , eu zic ca asta spune multe despre masina la capitolul performante daca nici asta nu ajunge uitete pe timpurile scoase pe Nurburgring: http://www.thering.co.uk/Nurburgring_Lap_Times.htm o sa vezi nissan GTR:7:29 iar M5 8:13 44 secunde diferenta pe o pista de 7,8 minute??? Eu nu incerc sa te conving asupra la nimik doar ca argumentele tale sunt doar pareri personaleee care nu stiu pe ce se bazeaza...iar apropo de faza ca "oricum bmw e mult mai distractiv de condus" le-ai condus tu pe amandoua??? Eu sincer nu daca raspunsul e Da poate ne impartasesti si noua despre anumite detalii despre masina....Ps nu te supara pe mine nu incerc sa fiu rautacios doar ca STIU CE STIU nu vb prostii |
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning