![]() |
Re: IS - 05 - AGA
pai asa a si fost asta e rezerva k cel care il pun p masina arata mai bn...:P
|
imi place cum ti-au iesit pasajele spate..
hai ca iese bine:) spor la lucru! |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
3 Attachment(s)
spuneti'mi si mie c jante am :) ? 4.5 j / 5 j / 5.5 j .... ?
|
poti afla si singur scotand capacul cu dacia din mijlocul jantei iei o carpa si sterg in jurul capacului si vei vedea ce scrie nu iti poti da seama la ochi chiar daca cauciucul pare mai lat
|
3 Attachment(s)
ms domnu .. d informatie
|
Daca toate arata precum aia din mijloc, sunt de 4,5 ;)...
GARANTAT! P.S. @ alexalfa2006. iti pot da seama uitandu-te la obada si facand comparatie cu centrul jantei... la 4,5 este centrul iesit mai in exterior, pe cand la 5,5 este mai infundat centrul jantei. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
probabil is d 4.5 j am fost mam uitat .. nu e inscriptionat nicaieri nimic :| ....ideea e k daca vreau sa mi le dublez se poate nu ????
care e cel mai lat cauciuc ce il pot pune .. 185 ? 195 ? / 13 ... care se gaseste mai usor p piata |
Quote:
|
problema jantelor se rezolva.. ms anticipat ... pareri despre .. AGA ? :nervious:
|
Quote:
Adica tu repari masina, precum tineau astia de la uzinele Dacia, tabla pe afara, si dupa aia se intrebau de ce nu rezista. |
da.. pai cum sa zic k masina treb vopsita d 2 sapt aproximativ .. dar din cauza tinichigiului .. nu sa reusit .. ma tinut incurcat k a luat alte lucrari dupa nu puteam baga masina in garaj k ma blocase un cielo si ala la facut... akuma e o dacie care ma impiedica .. belea mare ... vad c si cum fac k maine sa o bag in garaj .. k nu se mai poate .. sta si rugineste .. iar eu muncesc degeaba
|
cred ca o sa iasa ceva frumos:) bafta in continuare si ai grija la finisari....pana acum e destul de ok.
|
1 Attachment(s)
:hahano::hahano::hahano::hahano::hahano::hahano:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning