![]() |
Re: Opel Kadett GSI vs. VW Golf II GTI
la mine nu vine radiatorul peste carburatoare, este mai in dreapta. Treaba e ca m-a ars un SFI la Tulcea, da nu a mai vrut sa ne dam a doua oara.Las ca-l prind eu sa-l perpelesc :)
|
Care e ala? sa vezi ce bataie ii dau :)
|
unul mov cu capota de fibra vopsita negru.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=xL7pDHBVHQo |
kadett-ul .. e ceva mai aparete
|
Kadett-ul e mai ok la motor si cutie, iar golful la tinuta de drum si caroserie. Plus ca la kadett zdrangane plasticaraiele din interior ca dracu(bord, torpedou, etc). Am avut 3 gsi-uri pina acum, golf nu am avut dar am mers cu multe.
|
Mi se par un pic ciudate comparatiile... Din cate stiu eu kadett-ul a avut de fabrica cel mai puternic motor 2.0 16v - sfi... Golf 2 a avut g60 care bate sfi. S-a mai facut comparatie iar cu golf mk3... ala a avut vr6 ca motorizare top care iar bate sfi-ul. In tot ce am scris sus m-am referit strict la motorizari stock si masini stock! Deci pana una alta comparatia ar fi fost Kadett GSI vs Golf mk2 GTI 1.8 16v. Asta e singura varianta prin care cele doua masini ar putea fi comparate.
P.S: N-am mai vrut sa aduc in calcul si syncro-ul de pe rally ca nu ar avea rost. |
Quote:
k sa nu mai zic de kadett GSi 2.0 16v vs golf 1.8 16v sau 2.0 16v pe care le spulbera si nu au nici o legatura cu toate k pe hartie sunt apropiate dar pe strada e cu totul lta mancare de peste. nu vb din poze ci din fapte nu am vazut nici un g60 vs kadett GSi 2.0 16v si nu ma pot pronunta |
Quote:
|
Kadett gsi 1,8 vs Vw golf 2 gti 8v clar e kadettu e invingator
kadett gsi 2,0 8v 115 cai vs cei 112 cai de pe golf 2 iar este in favoarea opel-ului Gsi 16v nu are rost sa il comparam cu kr..... e diferita cilindreea da il comparam cu g3 2,0 16v si iar pierde vw, dar corect ar fi sa comparam astra gsi 16v cu g3 gti 16v unde iar bate opel. Referitor la g60....este cu gaze rare in el...si daca facem asemenea comparatii hai sa facem cu let nu? Ce motor de la vw s-ar putea bate cu let? Chiar si vr6 e sub el. Ca sa nu mai vorbim de posibilitatea modificarilor intre un let si motoarele vw, ma refer strict la cele din gneratia aia. Nu intru in polemica cu nimeni si desi pot fi acuzat de subiectivism......chiar nu sunt. Si motoarele opel au plusuri...si kr-ul de la vw e ceva deosebit. Chia si editia limitata de g60 tot nu ajunge la 204 cat are un let. In privinta puterii, la aceeasi cilindree opel a fost peste...si a reusit sa scoata si consum sub cele de vw :) |
Quote:
Ai intrebat ce motoare de la vw se pot compara cu let? Pai mai bine intrebai ce motoare construite pana in 94-97 se pot compara cu let... Ca dupa 97 ai destule: r32,r36, 1.8t,2.0t, v5 de pe gti de america, w12 de pe phaeton... dar o dam in avioane. Ahh..vrei sa compari Kadett gsi 2.0 8v... stiu chiar si un motor din '86 de pe polo care-i da nana: cauta polo g40 si o sa intelegi... wooo si culmea e doar un motor de 1.3 :) P.s: Prin editia limitata te refereai la g60-ul 16v? Cel cu syncro si 210 cai de fabrica? Cel din care s-au produs doar 71 de exemplare? Hmmm si cam ce ar putea let-ul stock impotriva lui? |
Quote:
poti compara doar 1.8 de la ambele |
Quote:
si facem comparatie intre doua masini cu aceleasi motorizari. respectiv 2.0 16v cu aceiaisi purere 110kw, unde opelul este net superior. in anii aceia cei de opel f aceau motoare pe benzina foarte reusite. si vis a vis de vr6, pus pe golf 2 sau 3 fie el si 2.9 sincro pe mine nu ma batut niciodata. si kadetul meu e stock si are 1050km gol cantarit |
Quote:
Tu sustii ca poti bate un golf2 cu motor vr6? Greu de crezut dar nu te contrazic. |
Quote:
La 16v g60 ma refeream....si desi are 6 cai in plus...castiga la plecare datorita 4x4...dar apoi sti si tu ca pierde destul teren. Dupa cum ai vazut ceva posturi in urma am recunoscut plusurile si munusurile la opel....la fel si la golf. Comparatia cu let vs 2,0 de pe golf 5...iar nu isi are rost. Let manarit s-a intalnit in romania...a fost fiabil, a avut rezultate pe strada. La golf.....nu prea am auzit, ramane de vazut a lui Viorel....insa iar e alta mancare de peste ca e alta generatie de motor. Corect? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning