![]() |
Re: Cielo 2.0 16V vs. ...?
Quote:
|
Multumesc kidule, eu am fost la Ploiesti atunci. Vad ca Mad Max a recunoscut fapta, un anume Cielo alb perlat ii apartine si musca rau de tot :D
@shadowro: Eu mai mult ca sigur nu o sa ajung pe la legale in alte localitati, poate vine Mad Max, daca vii prin Bucuresti si vrei sa incercam da-mi un PM cu numarul tau de telefon. |
Quote:
|
Poate facem o reeditare :) masina mea e mai aproape de adevar acum, erau ceva probleme atunci dar s-au rezolvat.
|
Facem cu cea mai mare placere, dar poate ai tu drum intr-o seara pe la Bucuresti, eu nu stiu cat de curand mai ajung prin Ploiesti... Da-mi un PM daca vii.
|
Vineri seara mai vin cativa baieti din Bucuresti la noi.
Daca vreti sa veniti ... |
daca nu o sa mai vina tot Ploiestiul sa se uite si sa faca galerie poate or sa fie mai multi "cativa" baieti din Bucuresti ..
|
Asta e o problema generala la genul asta de evenimente - asa e peste tot nu numai aici.
Vom incerca sa restrangem nr lor pe cat posibil - ideea e ca nu-i putem alunga cu pietre. Noi va asteptam ! Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar daca mergi blat nu e nici sulea acolo. altminteri .. vin ca la meci oamenii |
mi s-au parut civilizati oamenii, organizarea a fost buna deci...casca-gura la start pot fi atata timp cat sunt "dresati"
|
nu a spus nimeni ca nu sunt civilizati, nu m-au deranjat cu nimic, doar ca e prea mare aglomeratia (ma refer mai mult la masinile care nu se dau) ..
|
salut. am o vectra a c20xe stock mai putin suspensia care este sport! poate ne intalnim si noi sa facem o proba :). ai mai facut cu vectra a cu acelasi motor? ce a iesit? astept raspunsul tau! te salut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning