![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Dj Phantom...am zis 90-93 dupa gps avend in vedere ca scuteru da eroare de vreo 15km iar gps de vreo 2 km...Eu zic ca e ceva si plus de asta e scuter in 4 timpi nu e 2t:P!!Scuze ca nu am mai scris dar am fost ocupat cu scoala!!!!!
Back Again!!!!!!! Salut tuturor!~!!! |
eu zic ca e f.bun un 90-93 p gps pt un 4timpi..
|
1 Attachment(s)
Pai da..asta ziceam si eu...oricum eu sunt foarte multumit de scuter!!!
Cam asa as vrea sa arate la vara,daca imi ajuta bunul D-zeu,poze este facuta de mine in Photoshop!!!! |
daca il faci asa o sa fie cel mai smecher v-click pe care il cunosc:))
bafta..."sa`ti ajute bunul D-zeu" :)) |
Ms mult razvanelu:X:X:)Te salut si pe tine si pe Chriss!!!!!!Bafta si tie!!!!
|
6 Attachment(s)
Si pozlee dar varianta noapte,pe zi le fac maine!!!!!!Mie imi plac mult de tot!!!!!:X:X:X:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:shock ::shock::shock::shock:
|
E foarte bine...si cum ai spus si tu e in 4 timpi deci nu ai ce sa ii ceri mai mult :) Bafta in continuare cu proiectul
|
Frumos, imi place mult ce ai facut cu v-clickul asta. Parerea mea sa nu ii schimbi culoare, sa il lasi nergru, sau daca il vopsesti sa il faci ceva excentric, ar da bine pe el. :twisted:, dar e frumos si asa. Bafta!!!
P.S. Da unde e toba sport, ca vad ca e cu cea normala? |
Da,din pacate am dat-o jos pentru ca era de 2t si nu prea tragea scuterul bine, si am marit pe asta stock am facut-o sa dea si rateuri si se comporta super bine si sunt multumit!!!:):D
Pai excentric tu la ce te gandesti?Cam la ce culori!!Ms:) |
ai marit cotu ala care pleaca din cilindru sau cum:-?
|
Nu mi-a montat un mecanic un toba un rateor se numeste:-??arata ca o cutiuta si cand acc si reduc da rateuri zici cai ak-47:)):X:Xx-(e teroare:)):-??
|
AM si eu niste probleme!!Momentan nu imi merge km!!Acum cateva luni la tara mi-a umblat un baiat la km si l-a desfacut si a dat dat acul de kilometraj inapoi nuj ce a vrut sa faca si cred ca a rupt ceva prin cablu nuj:-?? si nu imi mai merge km nu imi indica cati km al la ora dar cati km fac imi arata!!!Am 9200:X:XAzi 05.12.2009 si il am de aproape 1 an si 3 luni fix!!!Poate ma ajutati si pe mine:-?? Cineva mi-a spus ca ar fi melcul de kilometraj rupt(deoarece baiatu care mi-a facut aia l-a invartit in sensul ceasului de veo 10-15 ori:( ) si cred ca s-a dus...!!!Si chiar nuj ce ar putea sa aiba!!!Aveti idei??Sa schibm cablul de km si melcul e de ajuns!!!!!?Astept pareri !!Ms:):D:X:X
|
in bord are un fel de arc,iar daca dai peste cap acu' se strica,..asa am facut si eu m-am jucat cu el si acum numai merge:D
|
Da se aude acolo cand misc ala croncane arcu..Si in cazul asta ce ar trebui sa fac?
|
nu stiu cica nu merge facut , eu am desfacut bordu am rupt arcu ala si gata,si asa nu imi mergea bine bordul ....sau cauta unu care dezmembreaza v-click ,si il cumperi de la ala:d
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning