![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 NFS
da, am inteles ca e anul asta la Sinaia ?
|
Quote:
Eu sunt baiatu care sta cu tine in bloc pe stefan cel mare ;) |
Re: E36 - 318i
Quote:
Frumoasa Pisy, dar mai ales in realitate.....ma bucur ca ti-au iesit alea pe placul tau.....daca mai ai ceva de facut....call me;) |
oke man. Ms mult de tot:D raman dator
|
E frumoasa vere , sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea .
|
2 Attachment(s)
in sfarsit, prima investitie facuta in masina....:
Subwoofer : MacAudio MP tube 30, 12 inch, difuzor 30 cm, putere nominala: 240 W RMS , putere maxima: 480 W , impedanta: 4 Ohm , raspuns in frecventa: 20 - 200 Hz , SPL: 91 dB . Amplificator: Panasound M-400, 2 canale, 150Wx2. Momentan nu am facut poze decat la statie...care nu va ramane aceasta... |
Subwooferul este exact ca al meu :P
|
Să pui video cu sunetuuuul!!!
Frumos, baftă! |
Belea rau matza asta rosie a ta....sa ai grija de ea si bafta cu investitia..la fel am si eu scaunul soferului...se vede buretele unde il am rupt :D dar merge..nu cad din el...cand facem o intalnire de pisicute acolo la vl,sa avem si noi o sesiune foto:D? hai bafta cu ea,si felicitari pt muzica :D
|
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
ai grija cu piesele astea aftermarket......
|
Booos, o să avem numere la fel!... :lol:
Eu o să am GJ 10 TFY ... :lol: Nu mai zice nimic māţa?... |
Re: E36 - 318i
2 Attachment(s)
Quote:
in prima poza farurile desfacute locul si unde ii garnitura iar in a doua farurile puse la loc dupa ce le-am curatat |
Nici nu stiu ce sa fac sincer. O sa le desfac cand pun si angel....dar problema e ca nush ce sa fac cu sticla...are numai puncte de la pietre.... Cum se desprinde sticla de plastic ? e prinsa cu cleme sau cum ? e vreun pericol sa o rup ?stima
|
poi is clemele alea care se vad metalice dupa ce le descfaci alea se ia partea cu sticla cu tot cu o carcasa de plastic care contine cei doi ochelari ,iar ca sa scoti sticla din alea trebuie incalzite ca sa se moaie siliconul ala original cu care is lipite sticlele,dar am auzit ca is foarte scumpe sticlele sa le iei separat,si la mine au urme de la pietre dar nu multe
p.s. apropo de pericol daca vrei sa coti stickla trebuie incalzita bine in cuptor cu microunde ca sa le poti scoate daca nu risti sa strici carcasa de plastic |
Multumesc frumos. O sa ma apuc de ele indata ce imi rezolv toate actele si inmatricularea. Raman dator man
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning