![]() |
Re: vw golf 3,audi rs4,porsche 911
cred ca primul eleron vine bine
|
2 Attachment(s)
BMW M3-tuning pe un ursulet
|
mmmoooooorrrrr ... suuuper tare :D ... cat ceri pt lectii de colorat!? :D
|
:shock: :shock: prea taree ursuletzu bv ;)
|
cassyus ..prea tare frate ...nu vrei sa vii la mare sa tragi ursuletzul asta pe un perete?
|
tare frate frumos stil de lucrat .......ai un stil diferit de altii ..si ma refer la stilul caricatura ...tare frate ..nu am ce zice
|
bestial??? acopera oare parerea mea despre masinutza asta???
|
Mama mama este ora 3:57si am urmarit tot topicul :shock: !!! Esti CRIMINAL !! CRIMINAL !!! Cassyus !! e-30 mi-a spart ochiu' nu mai pot ...Arta frate toate sunt foarte reusit nu am ochi de critic. Dar sunt iubitor de masini si implicit tot ce este legat de masini lucrezi superb si vad ca mai toata lumea te roaga sa colorezi Porsche-ul sa fiu si eu alaturi de fanii frumosului .... coloreaza si tu Porsche-ul si astept la fel ca toti ceilalti de altfel alte lucrari ! Nu de alta dar eu acum am sa visez frumos si vreau sa visez frumos mai des :wink:
|
Cassyus....ce sa zic...de laudat nare rost..k...no....eu spun sa iti deschizi o scoala de DEsign Auto...voi fi primul care va veni:-)
PS: ai urmat ceva scoala de arte sau ai muncit ani la rand...pana cand intro zi ne-ai lasat fara cuvinte? |
keep on the good work.. shi cum maai zicea cineva d p forum (nu mai stiu cine -no disrespect) incearca sa le faci mai detaliate.. in rest no comment desenele vb de la sine
|
prea tare e30... ce mi-ar mai place un ursache desta:lol: vorba lu ace axel...cat ceri pe lectzii de colorat? mi-a mai placut iarasi a4...si ce sa mai zic...asteptam porsche-u in, editzie finala;)
|
4 Attachment(s)
alta ''mica'' belea ..........am desenat 2 nissan silvia sx 200 prima varianta are farurile modelului respectiv ........pe varianta nr 2 am pus farurile de la s 15 .....si va intreba......CARE VA PLACE????? varianta 1 sau 2....... ATENTIE!!!! .........va rog sa votati pana maine ........ca vreau sa ma apuc de desenat !!!
|
aaaa era sa uit !!!!!!!!!
nu va uitati la spoiler .......ignoratil !!!!!!! ce ma intereseaza pe mine mai mult daca se potrivesc farurile de s15 pe sx200 atat!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
inainte sa te hotarasti la faruri..fii atent pe viitor la hasura si la PERSPECTIVA ..foloseste perspectiva cu un punct de fuga...ca totul sa iasa corect...ti-am corectat un pic desenu asta...nu m-am putut abtine...sunt proaspat venit de la meditatii:D
ceasurile alea de pe bord....soferu tre sa le vada...nu cel din dreapta...tre sa le treci dupa linia de centru.discu de frana nu e o elipsa stransa..e larga..capatu eleronului e pus invers...in schimb imi place linia si fluiditatea desenelor. bafta! |
ad1 dai cumva la arhitectura :D
cassyus... sry sunt frant... nu-mi pot da seama kre da mai bine... sunt asemanatoare oricum... bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning