Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/14046-provocari.html)

CHARON 21-08-06 12:15

Re: Provocari

bai shadow...nu te supara ... eu iti spuneam doar c stiu ... am crezut k zici k are doar 60 CP sa ma simt si eu mai bine ... k am venit si eu cu putza mea d 48 CP ... oricum merge super ... poate ne mai dam

shadowro 21-08-06 12:24

nu e nici o suparare :) doar frustrare ca nu mai trage masina cum tragea inainte :)

TazzY 22-08-06 08:21

Ai vazut ma shadow'ule daca nu mai ascultat sa iti iei golan...? :D:D:D

CHARON 22-08-06 09:31

stai linstit frate...o sa vezi k o sa mearga masina...dc t face sa t simti mai bine si eu cred k ma niste prb cu alimentarea...aseara tragea greu tare....hai k mai vb...bafta:-)

shadowro 22-08-06 10:02

ca sa fiu rau spun si eu urmatorul lucru : nu tragea a ta rau , tragea a mea mult mai bine :)
normal ca tragea rau a ta ... mai aveai o persoana in masina.

CRC'ul 22-08-06 15:38

Am de curand un clio 1.8 16v(nergu), si abia am reusit sa-l pun la punct, pt cei din GL s-ar putea sa fie cunoscuta masina.
Ideea e ca astept provocari de la masini cu o putere similara ca sa vad si eu pe unde stau ...mai exact de unde plec.
Astept invitatii la adrenalina pe 400 m, BR sau GL

shadowro 22-08-06 16:31

stiu masina, era praf motorul.
cand e sa vina daniel vii si tu cu el ca va scaldati in aceleasi ape din cate stiu eu :)
asta daca reusesti sa rezolvi problema care o ai la caseta de directie :)

CRC'ul 22-08-06 19:17

Am rezolvat cu caseta de directie(refacuta) am rezolvat si cu ambreiajul, electromotorul, electrica, bordul, toate semeringurile de la motor...dar se pare ca unu dintre semeringuri este mai al dracului si a picat iar si cred ca tre sa schimb iar si cureaua de distrib..in principiu in seara asta am facut vreo 10 km cu ea si se arata binisor din cate pot eu sa-mi dau seama( in afara de dara de ulei pe care o lasa :) )...e vb de cateva zile pana ma dau pe bune cu ea..astept in continuare teancuri de provocari :))

sas-gl 16-11-06 13:49

daaa in primul rand salutari la lume si am si eu o provocare --am o daciutza an 77(stock) care as vrea sa vad ce poate...astept rasp la provoc de la masinutze pana in 60 si.. de cai.8)

sas-gl 17-11-06 12:58

CHARON te tine cu o dacie din 77`...?sau sunt prea rapid pt tine:D ;)

God85 12-03-07 22:41

sas-gl...scuze pt marea mea intarziere...acum am vazut provocarea...nu am mai frecventat forumul...dc vrei sa n mai dam t astept...spune-mi unde si cand...ex:charon...acumGod85

TazzY 13-03-07 00:45

Quote:

Originally Posted by God85 (Post 794966)
sas-gl...scuze pt marea mea intarziere...acum am vazut provocarea...nu am mai frecventat forumul...dc vrei sa n mai dam t astept...spune-mi unde si cand...ex:charon...acumGod85

Bai frate sa mor daca inteleg ce scrii.. Posturile tale suna a... Scrisori :shock: si din cand in cand mai bagi si un monolog...

God85 13-03-07 11:42

bai frate...eu sunt mai nou prin zona...dar vad k nu sunt prea bine venit...sincer nu vreau sa deranjez pe nimeni...dar dc am deranjat asta e...

God85 13-03-07 11:57

shadowro...da-mi si mie id lui baw d p mess k vreau sa vb ceva cu el...

Cipin-KUS 29-05-07 03:30

a venit vara si nu se mai aude nimic!.....incerc sa sparg geata espero 1.5 asteapta provocari de la masini pana in 110-115 cai poate chiar si mai mult....promit ca nu ma supar daca pierd...:)) hai lume sa mai facem si noi niste cur se!

All times are GMT +2. The time now is 18:51.

- Copyright 2026 4Tuning