![]() |
Re: Cadillac Escalade vs Bmw X5 4.8is
In Elvetia de ex (unde au munte in prostie) nu am vazut nici macar o bucata, in schimb la Euro 2008, paznicii si gardienii parcarilor destinate romanilor, se mirau de cate "chiu" -sapte, "Jeleu" si alte "jeep"-uri sunt pe acolo, probabil le confundau cu mini autobuze :) :)
scuze de offtopic, alxcat, din avatar am crezut ca te referi la E70. Apropo, din ce ai scris ulterior, sa intaleg ca X5 4.8i are un avatanj in fata cayanne-ului turbo ? cel putin dpdv al consumului ? |
Legat de vestul europei, astiadecat sa isi cumpere un SUV, prefera sa cumpere Mercedes E klasse brec cu cel mai mare motor!!! :) si sa-mi dea rusine pe autobahn. Probabil de aia X5, ML etc se fabrica in America... Macar eu am motive concrete pt care mi-am luat SUV dear americanii... (si am si carlig de remorca ;))
Legat de offtopic, 4.8is e nimik pe langa cayane turbo, au aceeasi cilindree numai ca cayane-ul are 2 turbine si face vartej in rezervor :) , dar si rupe asfaltul. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
inca de cand l-am vazut prima oara, m-am indragpstit de ESCALADE ... X5-ul e mult prea comun ... in Romania ... ca in state vezsi Escalade la fiecare 2 minute ... oricum , VOTAT ESCALADE
|
inca un vot Escalade:!: si nu numai prin faptu neinlaturarii in armata de x5 de la noi din tzarishoara .
|
Io nu votez nici una. desi imi place putin escaladeu. ce vroiam sa zic e ca nu se compara calitatea constructiei de la bmw cu cea americana. sa fim seriosi. si un motor de 7.5 litri sau cat are ala nu e la fel de eficient ca si cel de 4.8 de pe bmw. sa fi facut bmw motor asa mare sa fi vazut atunci ca nimanui nu ii placea cadillacu.
Si inca ceva: ce masini considerate sport faceti voi cu ditamai autobuzu ala? tigra? calibra? macar sa o dea la un golf gti asu focus st si mai vbim. |
Quote:
2. De unde pana unde iti iei Escalade pt liniute? 3. Tigra si Golf nu-s masini sport. Dar fie, citez: "The Escalade can accelerate to 60 mph (97 km/h) in 6.5 seconds. Fuel economy is rated at 12 mpg (16.8 L/100 km) in the city and 19 mpg (12.4 L/100 km) on the highway." Vw Golf GTi 0 - 100 km/h: 7.83 Secs 7.30 Secs ...hopa... Ford Focus ST Powered by the same 2.5-litre turbocharged five-cylinder unit as on its predecessor, the 225 PS delivers a top speed of up to 150 mph and acceleration to 62 mph in 6.8 seconds ...i-auzi... DEEEEECI: Escalade 0-100 km/h: 6.5 sec. VW Golf GTi MK 5 0-100 km/h: 7.3 sec Ford Focus ST 2008 0-100 km/h: 6.8 sec |
Escalade accelereaza de la 0 la 100 km/h in 6.8 secunde. ;)
|
Felicitari...iti cumperi un camion cu motor de 6.000+, ca sa faci un amarat de hatch 2turbo...cu 0.2-3 secunde...care daca face un chip tuning te vede in oglinda retrovizoare cu tot cu motorul ala cat casa...
|
Ba nu va luati de mine, doar ii explicam colegului ca esti nebun sa-ti iei Escalade pt liniute.
Si-n plus, nu-s atat de convins de ce spui tu, _anaconda_... |
Am votat X5-ul...;););)
|
cate certuri pe aici :))..oricum X5 este o masina buna din multe puncte de vedere..kt despre cadillac nu stiu prea multe,este o marca care nu m-a interesat
|
X5 rullz, multi jurnalisti l-au numit regele SUV-urilor! Escalade e mare... prea mare, are cel lucru americanesc ce deranjeaza, si mai consuma si cat un camion!
|
pai aia e , ca escalade nu prea e SUV , sau este un SUV pe steroizi
|
fiecare masina este facuta pentru continentu ei zic eu.Americanii fac masini mari pentru ca asta se cere la ei.Nu conteaza motoru,marimea este baza :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning