Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Tuning GAMES (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/13939-tuning-games.html)

malakay088 26-08-08 23:19

Re: Tuning GAMES

am votat slrr 2.3.0 le ....ptr partea mecanica......tunningul este bestial.....poti face aproape orice....dar grafica dezamajeste mult si controlul

Darius DMS 03-10-08 09:16

la tuning nfsu2 le intrece pe toate....mai ales ca are si suv uri....pref ale mele ....cel mai tare ramane nfsu2....acu ca a aparut prostreet...nu stiu....pentru mine ramane nfsu2

Ingerasul99 08-10-08 20:25

prostreet e praf in tuning.

Claw166 19-10-08 13:23

NFS Underground 2 , pentru ca :
1. Tuningul este cel mai complex dintre toate;
2. La Most Wanted masina franeaza singura,si urmaririle sunt credibile doar de un copil de 10 ani;
3. Carbon este "un Most Wanted mai scurt" ,plus ca incepe sa se umple de masini scumpe care sterg tot farmecul tuning`ului;
-si lista poate continua :lol:

eMH 22-10-08 19:41

eu am votat,ca si multi altii NFSU2,pt ca:
-ARE DRIFTURI !!! (drifturile din carbon mi se par foarte ireale,sa fim seriosi,nu asa derapeaza o masina in realitate...)
-E foarte complex din pct de vedere al modificarilor pe care poti sa le aduci masinii
-Are cel mai lung gameplay
-E cel mai realist (ca poveste)

Claw166 30-11-08 15:14

De noul NFS Undercover ce ziceti ??? :D (care v`ati jucat)

Ingerasul99 30-11-08 15:24

Daca dai un link ceva de download pt ps2 poate iti zic si o parere!

eMH 30-11-08 16:42

ingerasule,vezi ca a aparut pt PC de ceva vreme...

Ingerasul99 30-11-08 18:28

nu imi place sa ma joc pe pc jocuri, doar net si muzica!jocurile pe ps2 .

FLAME 06-12-08 21:19

underground 2...multe elemente de tuning

KillerINC 09-12-08 13:38

need for speed underground 2

Dannyromdan 29-12-08 19:51

Street legal racing e cel mai tare in materie de tuning , distractie , si avarie ... poti sa ii bagi jocuylui , o gramada de masini .. motoare suspensi , jenti , alea alea .... apoi poti sa faci praf masian >:) .... sau sa iesi cu ea in oras sa te plimbi sau faci curse , mijto rau jocu , pacat ca imi merge in reluare :((( .

Apoi e Most Wanted , pentru ca are masini care merita tunate cum e carrera GT , in undergraund 2 l-am jucat si m-a dezamagit rau , pe langa faptu ca are o cariera plictisitoare rau !!! Si nu imi place deloc tuingu ei , nu stiu de ce , chiar daca e cel mai complex , da nu imi place (imi pare un mare kitch:|) ... si cand mergi cu 300 parca merge cu 100:| , si nu merge sa pui alte masini la joc .... da la MW merge , am bagat la bietu joc si loganu si dadia 1300 , si Zonda :X , si bugatti(:|) , super marfa jocu :P

In rest joacurile actoare GRID , undercoversi toate cele nu imi merg :((( ....

KillerINC 29-12-08 19:57

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 1948042)
Street legal racing e cel mai tare in materie de tuning , distractie , si avarie ... poti sa ii bagi jocuylui , o gramada de masini .. motoare suspensi , jenti , alea alea .... apoi poti sa faci praf masian >:) .... sau sa iesi cu ea in oras sa te plimbi sau faci curse , mijto rau jocu , pacat ca imi merge in reluare :((( .

Apoi e Most Wanted , pentru ca are masini care merita tunate cum e carrera GT , in undergraund 2 l-am jucat si m-a dezamagit rau , pe langa faptu ca are o cariera plictisitoare rau !!! Si nu imi place deloc tuingu ei , nu stiu de ce , chiar daca e cel mai complex , da nu imi place (imi pare un mare kitch:|) ... si cand mergi cu 300 parca merge cu 100:| , si nu merge sa pui alte masini la joc .... da la MW merge , am bagat la bietu joc si loganu si dadia 1300 , si Zonda :X , si bugatti(:|) , super marfa jocu :P

In rest joacurile actoare GRID , undercoversi toate cele nu imi merg :((( ....

nu ti-a placut underground 2 pentru ca l-ai jucat de curand , dupa ce ai jucat si jocuri mai tari ...dar daca il jucai de cand a aparut prima oara, alta era parerea ....

Dannyromdan 30-12-08 10:51

Chiar ai dreptate:)) .... da tot Street Legal Racing e cel mai mijto :X

LE: Am citit ca unu zicea ca la MW franeaza masian singura .... ma joc jocu asta din 2005 pana azi , si tot nu mi s-a luat de el . Stiu tot jocu ca in palma , nu am gasit nici un bug, sau rahaturi de genu ca franseaza masina singura . Doar cand iei curmba masina pierde din viteza , da nu ca franeaza .... si nu m-am plictisit pt ca poti sa bagi masini noi in joc :D

Martinos 09-04-09 13:17

sal iti spun eu masina franeaza tuningul e naspa singurulk lucru bun e politia si cateva masini si muzica umpic>........apropo masina franeaza atunci cand te prinde politia si asta e naspa ar trebui sa te imobilizeze nu sati franeze singura masina si tuningul e nashpa rau...!!!!NFS underground 2 e cel mai reusit joc de la NFS si Carbonul care e imitatia filmului Tokyo Drift!!!si ala e super!!!(ce parere aveti despre NFS Carbon??)

All times are GMT +2. The time now is 01:56.

- Copyright 2026 4Tuning