![]() |
Re: Ford Capri `78
Sper sa nu se supere nimeni, dar si parerea mea este ca jantele alea nu se potrivesc deloc cu o masina retro.
Si inca o chestie.....la masina asta nu isi au locul pragurile alea din fibra de sticla. |
Nu este nici o suparare Xdriver, de aia am pus masina aici, sa aflu si bune si rele.
Chiar ma bucura cand anumite persoane imi spun lucruri pe care eu nu le mai vad. Daca imi petrec tot timpul liber incercand sa mai fac ceva la masinuta mea si chiar daca nu am mai am nimic in cap in acel moment, macar o spal si ii dau cu ceara, eu am impresia ca ce e acolo de acolo ar trebui sa fie :D Singurul lucru cu care nu am fost de acord a fost o exprimare, in rest nu vreau decat sa va multumesc pentru opinii. Jantele au ajuns la mine printr-un noroc, al meu si ghinionul unui cunoscut, la bani prea putin sa le refuz. Sincer le-am cumparat fara sa le stiu cum arata, a doua zi am primit un MMS cu o poza si la o saptamana le-am ridicat de la fratele meu care s-a ocupat de tranzactie, dar sincer la bani la care le-am luat eu sunt multumit, daca fac rost de bani poate le schimb. Acum ma aflu intens sub efectul crizei financiare si trebuie sa imi prioritizez nevoile si asta nu cred ca este o urgenta. Xdriver, poate imi dai si mie niste detalii despre modul in care ti-ai confectionat eleronu...ca ma bate un gand:???: |
4 Attachment(s)
Pun niste poze cu eleronul "in constructie" :) ca sa vezi care e miscarea ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ mariuslazarina,
daca te intereseaza sa schimbi jantele, si o sa vrei ceva classic, mai retro, am eu BBS 7 / 15, care au fost pe Capri meu. Necesita distantiere de 10 mm, si prezoanele de Capri trebuie inlocuite cu altele de Sierra, care sunt putin mai lungi. Exista posibilitatea sa le faci negre cum sunt pe Granada alaturata... |
Quote:
Totodata, trebuie sa tii cont atat de toata gama de ornamente de pe acele modele, care ajuta integrarea jantelor in designul masinii, cat si de "mica" diferenta dintre cele doua modele de jante... compara. ps: intamplator, chiar astazi am luat Cragar-urile de la curier :D |
Ce am facut eu la masina nu e un exemplu bun pt. o clasica ca sa-si pastreze valoarea.Cred ca oricand un Taunus reconditionat si adus intr-o stare asemanatoare cu aceea ca si cand a iesit din fabrica se va vinde cu mult mai bine ca si al meu.Pe mine nu ma intereseaza acest aspect, de aceea l-am facut pe placul meu.
Si un film care cred ca poate fi considerat etalon ;) http://px5.sfstatic.com/thumbs/0000/85/24/635842.jpgWheeler+Dealers+-+S01E12+-+Ford+Capri+1.6+Laser |
Corect! - daca asa ti-ai dorit si exact asa a iesit
Dar decat sa tunezi anarhic o masina, din diverse motive (fonduri insuficiente, lipsa de inspiratie, lipsa pieselor, dar mai ales ca raspuns la necesitatea apasatoare de a repara ceva etc), mai bine, si "mai bine" nu trebuie privit ca un compromis, incerci sa o pastrezi cat mai stoc cu putinta si sigur o sa ai satisfactii enorme, mai ales de-a lungul procesului de restaturare, cat si la final. |
1 Attachment(s)
Quote:
Da, ornamentele lipsesc la ce am eu... Unde pui poze cu Cragar-urile, ce ET au si pe cat sunt (13,14,15,16)? Quote:
Inteleg sa mergi pe varianta stok cand este vorba de masini foarte rare, dar cand e vorba de Capri, Granada,Taunus, Manta, Sciroco, Fuego sau alte modele sport tocmai tuningul -de firma sau coustom- face masina mai interesanta. Cum am mai spus de nenumarate ori, totul se rezuma la gust... Quote:
|
Quote:
Ca sa nu mai vb de masina "insipida" din poza, ce ar trebui sa argumenteze punctul tau de vedere. Ei bine, nu ai reusit. Nu m-am referit la tuningul ok, ci la tuningul care nu e ok - am explicat foarte simplu ca sa ma intelegi din prima. Quote:
|
Quote:
Eu cred ca poti umbla cu rotile alea fara sa iti faci complexe de inferioritate; cum am zis deja: asa ceva s-a folosit cu mandrie pe Capri in urma cu vreo 25 de ani, si multi le folosesc si-n ziua de azi. Cauta pe net si o sa vezi multe Capri cu roti ca ale tale... Iar in privinta tuning-ului, fii linistit, n-o sa poti multumi niciodata pe toata lumea, iar masina ta arata foarte bine si ok, ceea ce nu pot spune si de masina mea care arata intadevar mai scandalos, mai 'nasty', dar mie imi place asa :lol: |
Multumesc pentru imbarbatari Costy:D
Sincer, asa cum am mai spus, mie imi plac comparativ cu jantele de tabla sunt sooper:D. Imi place masca ta, sa-ti traiasca:lol: Urmaresc topicul Capri Club cu ceva timp inainte sa imi iau masina si am avut ocazia sa "cunosc" anumite atitudini ale colegilor nostri. Silencer este intradevar un perfectionist si sunt sigur ca indiferent de ce masina am vorbi (chiar si de a lui cand va fi gata), sunt sigur ca va gasi aspecte de care sa nu fie multumit si sper ca atunci sa aiba demnitatea sa le relateze :twisted: |
Deci eu raman la ideea ca masina asta e foarte frumoasa, se mai poate imbunatati...dar mie imi place foarte tare.
:shock::shock::shock:Complexat?!?! :shock::shock::shock: asta chiar nu o inteleg, nu cred ca exista ceva la masina asta care sa te faca sa te simti complexat, poate doar mandru...eu as fi mandru sa am o asemenea masina. |
3 Attachment(s)
Mariuse, vorbeam cu ceva timp in urma de roti pe Capri; eu am reconditionat BBS-urile mele si le-am vopsit intrun mod foarte personal :D
|
Arata bine! Le lasi pe astea (mai ales ca acum le-ai vopsit)?
ps: ai distantiere? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning